Gogosari in otet

de Bunica in Muraturi, 11 Sep 2009 | 89003 vizualizari

 

Cu aceasta reteta nu se da gres .

 

INGREDIENTE

  • 5 kg.go gosari
  • 500g.zahar
  • 250g.sare
  • 500 ml. otet
  • boabe de mustar,
  • boabe de piper
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari in otet:

Se spala gogosarii, se taie in sferturi si se pun intr-o oala de 10l.


Se amesteca sarea cu zaharul si se pune peste gogosarul taiat.


Se amesteca bine cu mana si se acopera cu un capac.


Se lasa 24 de ore,ca sa-si lase un suc.


Se scoate gogosarul si se pune in borcane de marimi diferite(dupa dorinta fiecaruia),se pun boabele de mustar si de piper. Peste toate se toarna zeama lasata de gogosari amestecata cu otetul.


Se capseaza borcanele si se pun in camara.


 

TIPS-URI

1

Nu sunt foarte acri si pot fi tolerati usor de copiii carora le plac acriturile.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari in otet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (50)

Bunica 1

04.09.2013, 20:11

reisnaor_2006 1

10.11.2014, 09:08

asa facea si mamaia mea buni draga

susu 1

15.11.2015, 20:23

Maine pun si eu, spune-mi te rog amesteci a doua zi sucul rezultat impreuna cu otetul care n-a fost pus la zahar si sare cu o zzi inainte nu?, multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gogosari umpluti cu conopida