Gogosari in otet

de dakris in Muraturi, 30 Aug 2012 | 7532 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 5 kg gogosari
  • 1 l otet
  • 2 l apa
  • 6 linguri sare neiodata
  • 15 linguri zahar
  • hrean
  • piper boabe
  • mustar boabe
  • 5-6 foi dafin
  • 1 conopida medie
  • 3 morcovi
  • 3 teline medii (radacina si frunze)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari in otet:

Gogosarii se curata de seminte, se spala si se taie la dimensiunea dorita.

Morcovii si telina se decojesc, se spala si se taie felii.Hreanul se curata, se spala si se taie bucatele de 2-3 cm. 

Intr-o cratita se face o solutie din otet, apa, sare si zahar, peste care adaugam boabe de piper si foi de dafin. Se da intr-un clocot si se oparesc gogosarii si conopida. Apoi se scot si se lasa la racit.

 In borcanele curate se aseaza cateva frunze de telina si o lingurita boabe de mustar, apoi gogosarii, buchetele de conopida, telina si morcovi si printre ei se pun bucatele de hrean. Se acopera cu solutia in care s-au oparit gogosarii, se capseaza si se fierbe la bain marie 20-25 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari in otet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

dakris 1

31.08.2012, 09:05

Va multumesc pt aprecieri!

iri_iri 1

31.08.2012, 19:21

ador gogosarii la otet

dakris 1

31.08.2012, 21:40

si eu, iri_love!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura  de post cu gem de prune si miez de nuca

de Caty 1

la 09:57

Supa de rosii cu galusti din gris

de Caty 1

pe 11.08 la 13:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

2298 puncte

Panacris

1712 puncte

Constelatialeu

1155 puncte

 Merisor

1000 puncte

abstract01

974 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosari in otet