Gogosari in otet

de LadyCrs in Conserve, 24 Sep 2012 | 4875 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 kg de gogosari
  • jumatate de kg zahar
  • 2 kg apa
  • un litru otet de vin
  • o mana de boabe de mustar
  • o mana de boabe de piper
  • o mana foi dafin
  • o lingura de sare
  • borcane ( am folosit un borcan de 4,5 kg si inca unul de 700 g)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari in otet:

Spalam gogosarii si ii curatam de seminte. Ii taiem in patru. Punem toate ingredientele la foc , dupa ce da un clocot punem gogosarii si ii lasam cam 7 minute pentru a se inmuia. Ii scoatem cu o paleta si ii lasam la racit..dupa care ii asezam in borcan. La final turnam zeama peste ei. ( zeama care ramane o pastram intr-o sticla pentru a mai completa din cand in cand pentru ca vor mai "inghiti" din ea ).

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari in otet" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 20:19

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

de Caty 2

ieri la 14:16

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

ieri la 12:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Gogosari in otet