Gogosari in sos tomat

de Ina in Conserve, 23 Sep 2011 | 19968 vizualizari

 

O salata delicioasa pentru fripturi si nu numai. Incercati sa turnati sosul peste cartofi prajiti sau peste omleta si va veti linge degetele :D

 

INGREDIENTE

  • 5 kg. gogosar
  • Pentru sos:
  • 500 ml otet
  • 500 ml ulei
  • 500 g zahar
  • 800 g pasta de tomate/ bulion
  • o lingura rasa cu sare 
  • o lingurita cu piper macinat
  • 3-4 foi de dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari in sos tomat:

Curatam gogosarii de seminte, ii spalam bine si-i taiem in fasii de un deget.


Intr-un vas incapator punem la fiert ingredientele mentionate si obtinem un sos in care adaugam gogosarii feliati. Lasam sa clocoteasca 10 minute, amestecand continuu, apoi oprim focul si punem totul fierbinte, in borcane. Acoperim gura borcanelor cu folie alimentara si capsam cat sunt inca fierbinti ( eu fierb si capacele inainte de a le folosi, pentru a avea priza mai mare la gura borcanului ). Nu necesita sterilizare.


Sunt excelenti!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari in sos tomat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

merisor 1

19.08.2012, 18:07

super, Ina, imi place, recunosc nu am facut niciodata

Ina 1

20.08.2012, 15:27

Meri'

robert_badica 1

01.07.2014, 11:47

si mie imi place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gogosari cu conopida in otet