Gogosari in suc propriu

de Pasiune pentru bucatarie in Muraturi, 16 Feb 2010 | 7668 vizualizari

 

Am gasit aceasta reteta la bucataresele vesele si am executat-o.Este foarte buna!

 

INGREDIENTE

 

  • 6 kg. gogosari
  • 700 ml otet
  • 700 gr.zahar
  • 6 linguri sare la vrac
  • 1 lingura salicil
  • piper boabe
  • foi de dafin
  • seminte de mustar
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari in suc propriu:

Gogosarii se spala si se taie felii dupa cum doriti.Se pun intr-un vas mai mare se adauga sarea,otetul, zaharul, salicilul si se amesteca totul bine.Se lasa 24 ore , sa se patrunda totul bine. Se mai amesteca de cateva ori gogosarii in cele 24 de ore ca zaharul si sarea sa se topeasca. La sfarsitul celor 24 ore va rezulta un suc delicios ce va fi pus peste gogosari.Aseazam gogosarii in borcan, punem 2 foi de dafin la fiecare borcan, cateva seminte de mustar si cateva boabe de piper .Peste punem zeama care rezulta .Borcanele le capsam si le aseazam in camara .

Pofta Buna !!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari in suc propriu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

danielas 1

14.09.2010, 12:30

va rog sa ma ajutati cu un raspuns.De ex.la -gogosari in suc propriu,kg de gogosari-adica 6 sunt gata curatati sau nu.Multumesc celor care ma ajuta
.

Pasiune pentru bucatarie 1

14.09.2010, 14:13

eu am 6 kg ncuratati

adry88 1

07.07.2011, 11:24

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec After Eight
  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

  • 26

    D

  • 27

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!