Gogosari pentru iarna

de luminita79 in Muraturi, 27 Aug 2013 | 8829 vizualizari

 

Este o reteta simpla si foarte foarte gustoasa ...:)...

 

INGREDIENTE

  • 10 kg gogosar
  • 1 kg zahar
  • 1 l otet
  • 250 g sare grunjoasa
  • 1 plic conservant
  • boabe piper si boabe de mustar (cate 1 plic din fiecare)
  • cateva foi de dafin (eu pun 4)
  • frunze de telina
  • o capatana usturoi (dupa gust)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari pentru iarna:

Se curata gogosarul de cotoare,seminte, dupa care se taie in patru si se pune intr-un bol adanc (lighean). Deasupra se toarna otetul,zaharul si toate celelalte ingrediente. Se lasa peste noapte amestecand in el de vreo 2-3 ori pana mergeti la culcare,iar a doua zi se pune intr-o galetusa (bidonas,borcan mai mare) atat gogosarul cat si zeama care si-o lasa.

Se depoziteaza apoi in camara. SUNT SUPER GUSTOSI!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

mirela0911 1

28.08.2013, 09:32

buni trebuie sa fie!

luminita79 1

28.08.2013, 15:01

sunt foarte gustosi

PapaVio 1

29.08.2013, 17:48

Precis sunt minunati alaturi de o friptura!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Gogosari umpluti cu varza rosie, morcovi si telina