Gogosari si conopida murate cu Pikant fix

de alinutzika in Muraturi, 24 Sep 2011 | 13350 vizualizari

 

Sunt pe terminate cu pusul pe iarna....si ma bucur, ca acum nu prea mai am timp si nici chef de atata bucatarit, mai ales ca m-a prins o raceala zdravana pe la scoala, ca e tare rece dimineata si unii elevi au racit....si cum raceala se transmite...asta e! Ce sa faci, riscul meseriei! Numai sa nu se imbolnaveasca si piticul meu de la mine!
In continuare, o reteta foarte buna si rapida de muraturi...

 

INGREDIENTE

  • gogosari rosii mici
  • conopida
  • sfecla
  • hrean
  • ardei iute
  • 1 plic pikant fix iute
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari si conopida murate cu Pikant fix:

Se spala gogosarii, conopoda si sfecla. Gogosarii se pun intregi, conopida se desface bucatele, iar sfecla se taie cubulete.

Toate acestea se pun intr-un borcan mare, sau mai multe borcane mici. Printre ele se adauga bucatele de hrean curatat si ardei iute.

Se prepara pikanul fix dupa intructiunile de pe plic si se toarna compozitia peste legume. Borcanele se leaga cu celofan sau se capseaza.

De la sfecla, celelalte legume si zeama vor prinde o nuanta frumoasa de rosu.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari si conopida murate cu Pikant fix" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

alinutzika 1

28.09.2011, 16:53

Ruxy..sunt foarte buni!

diaconta 1

28.09.2011, 20:30

excelent sanatate sa ai Alinutzika

Lau 1

03.10.2011, 14:17

place

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6150 puncte

MotanLaOale

4939 puncte

mirela0911

4567 puncte

 Adi

4424 puncte

Rocsi

4027 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Mancare de legume cu pulpe de pui
  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

RETETA RECOMANDATA
Gogonele asortate