Gogosari si conopida murate cu Pikant fix

de alinutzika in Muraturi, 24 Sep 2011 | 10586 vizualizari

 

Sunt pe terminate cu pusul pe iarna....si ma bucur, ca acum nu prea mai am timp si nici chef de atata bucatarit, mai ales ca m-a prins o raceala zdravana pe la scoala, ca e tare rece dimineata si unii elevi au racit....si cum raceala se transmite...asta e! Ce sa faci, riscul meseriei! Numai sa nu se imbolnaveasca si piticul meu de la mine!
In continuare, o reteta foarte buna si rapida de muraturi...

 

INGREDIENTE

  • gogosari rosii mici
  • conopida
  • sfecla
  • hrean
  • ardei iute
  • 1 plic pikant fix iute
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari si conopida murate cu Pikant fix:

Se spala gogosarii, conopoda si sfecla. Gogosarii se pun intregi, conopida se desface bucatele, iar sfecla se taie cubulete.

Toate acestea se pun intr-un borcan mare, sau mai multe borcane mici. Printre ele se adauga bucatele de hrean curatat si ardei iute.

Se prepara pikanul fix dupa intructiunile de pe plic si se toarna compozitia peste legume. Borcanele se leaga cu celofan sau se capseaza.

De la sfecla, celelalte legume si zeama vor prinde o nuanta frumoasa de rosu.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari si conopida murate cu Pikant fix" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

alinutzika 1

28.09.2011, 16:53

Ruxy..sunt foarte buni!

diaconta 1

28.09.2011, 20:30

excelent sanatate sa ai Alinutzika

Lau 1

03.10.2011, 14:17

place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Gogosari in otet