Gogosari umpluti cu conopida

de mimmi in Muraturi, 1 Sep 2011 | 6243 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 30 gogosari rosii,sanatosi
  • 2 kg conopida
  • hrean
  • frunze de visin,
  • telina
  • crengute marar si cimbru
  • boabe de mustar
  • boabe de piper
  • foi dafin
  • 7 l apa
  • 0.5 l otet
  • 7 linguri sare neiodata
  • 250 g zahar
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari umpluti cu conopida:

Spalam borcanele si pe fundul lor asezam frunze de telina,visin,crengute de marar,cimbru si tije de hrean. Spalam bine gogosarii si ii curatam de cotor si samburi. Desfacem conopida buchetele si o spalam bine in apa.

Umplem gogosarii cu conopida si ii asezam in borcane.

Punem la fiert apa cu otet,sare,zahar si boabe de piper.

Punem borcanele pe lama unui cutit de inox si turnam apa fierbinte,lasam 30 de minute dupa care completam cu apa. Tinem borcanele la loc racoros si intunecos.

Se consuma dupa cca 3-4 saptamani.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari umpluti cu conopida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Gogosari umpluti cu conopida-0
Gogosari umpluti cu conopida-1

COMENTARII (9)

Rocsi

Rocsi 1

01.09.2011, 19:11

si eu pune gogsari cu conopida,dar nu ii umplu,ci pun printre

mimmi

mimmi 1

02.09.2011, 10:58

Eee..rocsi sunt mai buni asa

adry88

adry88 1

02.09.2011, 11:36

foarte buni si gustosi

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!