Muraturi asortate

de diaconta in Muraturi, 13 Sep 2011 | 16288 vizualizari

 

E reteta de muraturi asortate a mamei mele,prin grija ei avem intotdeauna camara plina.Eu sunt doar un …învatacel.

 

INGREDIENTE

  • Gogonele
  • Gogosari
  • Conopida
  • Ardei iute
  • Hrean
  • marar si cimbru uscat
  • Apa,otet,sare,boabe de piper,foi de dafin  
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muraturi asortate:

Cum preparam noi muraturi asortate:


Legumele se spala.Conopida se desface buchetele.Hreanul se curata si se taie betisoare.Gogosarii se taie felii si se oparesc in apa fiarta.Pe fundul borcanului asezam cateva crengute de marar si cimbru uscat.Se aseaza toate legumele in borcan,alternandu-le dupa placul si indemanarea fiecaruia.


Se amesteca 2 litri de apa cu aproximativ 100 ml otet,2 linguri de sare,boabe de piper si foi de dafin si se pun sa fiarba.Se lasa sa se raceasca si apoi se pune in borcane peste legume.


Cantitatile sunt orientative in functie de cantitatea de legume si de cate borcane cu muraturi asortate doriti sa preparati..Eu am avut pentru doua borcane cu muraturi asortate ,de 3 litri.


Sa aveti o iarna cu camarile pline!!!!

TIPS-URI

1

aceste muraturi asortate sunt ideale langa fripturi fragede sau tocanite

Daca ti-a placut reteta noastra "Muraturi asortate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

diaconta 1

24.09.2011, 21:59

Mih ntz ntz cum sa chiulesti,ia pune mana de fa de mancare ca asta-i site culinar
"preumblat" inseamna sa umbli cam mult teleleu...adica asa ca mine

portiadelumina 1

06.08.2012, 14:48

Uite că am venit să iau un borcan şi să mă plimb cu el prin bucătării Să fiu sigur că nu duc lipsă

diaconta 1

06.08.2012, 14:49

Padre,poti sa iei,camara noastra intotdeauna-i plina la capitolul asta punem mai mult decat trebuie si pe urma tot impartim

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4328 puncte

Mitinita

4091 puncte

Gherca Daniela

3906 puncte

Rocsi

3502 puncte

katty

3243 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Iahnie de fasole
  • 25

    MI

  • 26

    J

  • 27

    V

  • 28

    S

  • 29

    D

  • 30

    L

  • 01

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ghiveci de legume

ieri la 20:42

Desert pacinta cu foi si crema de portocale

de RuxyRux 9

ieri la 20:30

Salata de sfecla rosie cu hrean si otet

de Ina 7

ieri la 18:26

Aluat foietaj de casa

de Ancutsa 6

pe 29.11 la 22:36

RETETA RECOMANDATA
Muraturi asortate in otet