Gogosari umpluti cu struguri

de ianculubita in Conserve, 6 Sep 2013 | 2874 vizualizari

 

Sa va spun ce am mai pus pe la camara;anul trecut am pus acesti gogosari pentru prima data si ne-au placut mult,mai ales daca puneti struguri aromati

 

INGREDIENTE

  • Pentru un borcan de 5l
  • 1 kg de gogosari mari si sanatosi
  • 2 ciorchini de struguri cu boabe mari si parfumate,albi si negri
  • 2 mere
  • 1 l de otet
  • 1 cana zahar
  • 3 l de apa
  • frunze de dafin
  • cate 1 lingura de sare la litru de lichid
  • 1 lingura boabe de piper
  • 1 lingura seminte de mustar
  • radacina de hrean
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari umpluti cu struguri:

Gogosarii curatati de cotoare si seminte, spalati lasati sa se scurga. Boabele de strugure spalate si puse in castron. Punem la fiert in oala otetul, apa, zahar, sare, restul de mirodenii, iar cand incepe sa clocoteasca, oparim gogosarii cateva minute. Dupa ce s-au racit umplem cu boabe de struguri, deasupra ca un fel de capac punem cate o rondea de mar, punem gogosarii in borcan, printre ei felii de hrean si boabele ramase, turnam otetul de la oparit care intre timp s-a racit, scuturam putin borcanul sa eliminam golurile de aer, punem capacul si sterilizam 10 minute. Oprim focul si lasam borcanul sa se raceasca in apa, apoi il depozitam la camara.

 

TIPS-URI

1

se poate si fara sterilizarea borcanului dar pentru siguranta,eu sterilizez tot ce fac pentru iarna

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari umpluti cu struguri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 30 %
299.99 lei
209.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

ianculubita 1

07.09.2013, 15:06

laura_n 1

08.09.2013, 14:54

senzationali, o idee mai mult decat grozava

ianculubita 1

09.09.2013, 12:49

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere

de oanapl 6

ieri la 23:37

Tarta cu prune și branza

de oanapl 6

ieri la 23:29

Garnitura de varza cu fasole

de xana 5

ieri la 16:34

Tort cu frisca si fructe

de xana 5

ieri la 15:04

RETETA RECOMANDATA
Gogosari si conopida in otet