Gogosari umpluti cu struguri

de ianculubita in Conserve, 6 Sep 2013 | 3056 vizualizari

 

Sa va spun ce am mai pus pe la camara;anul trecut am pus acesti gogosari pentru prima data si ne-au placut mult,mai ales daca puneti struguri aromati

 

INGREDIENTE

  • Pentru un borcan de 5l
  • 1 kg de gogosari mari si sanatosi
  • 2 ciorchini de struguri cu boabe mari si parfumate,albi si negri
  • 2 mere
  • 1 l de otet
  • 1 cana zahar
  • 3 l de apa
  • frunze de dafin
  • cate 1 lingura de sare la litru de lichid
  • 1 lingura boabe de piper
  • 1 lingura seminte de mustar
  • radacina de hrean
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari umpluti cu struguri:

Gogosarii curatati de cotoare si seminte, spalati lasati sa se scurga. Boabele de strugure spalate si puse in castron. Punem la fiert in oala otetul, apa, zahar, sare, restul de mirodenii, iar cand incepe sa clocoteasca, oparim gogosarii cateva minute. Dupa ce s-au racit umplem cu boabe de struguri, deasupra ca un fel de capac punem cate o rondea de mar, punem gogosarii in borcan, printre ei felii de hrean si boabele ramase, turnam otetul de la oparit care intre timp s-a racit, scuturam putin borcanul sa eliminam golurile de aer, punem capacul si sterilizam 10 minute. Oprim focul si lasam borcanul sa se raceasca in apa, apoi il depozitam la camara.

 

TIPS-URI

1

se poate si fara sterilizarea borcanului dar pentru siguranta,eu sterilizez tot ce fac pentru iarna

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari umpluti cu struguri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

ianculubita 1

07.09.2013, 15:06

laura_n 1

08.09.2013, 14:54

senzationali, o idee mai mult decat grozava

ianculubita 1

09.09.2013, 12:49

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gogosari umpluti cu varza rosie, morcovi si telina