Gogosari umpluti in sos de rosii picant la cuptor

de naomy in Mancaruri cu carne, 31 Iul 2011 | 4158 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 gogosari rosii
  • 500 gr carne vita (75 %vita si 25 % porc)
  • o ceapa
  • un ou
  • 200 gr smantana
  • 300gr pasta de rosii
  • 50 gr ulei masline
  • 3 ling orez
  • 5-6 boabe piper alb
  • un fir busuioc
  • un fir cimbru
  • piper,sare ,vegeta,usturoi dupa gust
  • o lingurita cilli macinat
  • o lingura faina
 
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari umpluti in sos de rosii picant la cuptor:

Spalam gogosari si ai pregatim pt umplere,separat  preparam  carnea care vine amestecata cu condimentele .

Orezul si oul si umplem gogosari pe care ai tapam cu faina si ai asezam intr-o cratita mai adanca de ceramica sau fonta.(sa aiba capac)

Prepararea sosului picant

 Se taie ceapa marunt si se caleste pana devine aurie ,punem  pasta de rosii peste si adaugam piperul,busuiocul , cimbru si lingurita de cilli si una sau doua cani  de apa si se  amesteca  pana se formeaza un sos mai subtire pe care  il turnam peste gogosarii si dam totul la cuptorul incalzit  25- 30 min....

Se serveste fierbinte cu smantana deasupra .

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari umpluti in sos de rosii picant la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
"Kabsa" cu stafide