Gogosele cu branza si crema de ciocolata

de Rocsi in Dulciuri, 2 Noi 2015 | 2007 vizualizari

 

Am vazut reteta la bucataras Ruxy si din prima am fost incantata de ele, mi-am dorit sa fac si eu. Am cumparat cele necesare si m-am pus pe treaba. Se fac tare usor, sunt bune de numa, numa, dar sa mancam mai rarut, ca au ceva calorii. Dar o data, merge sa ne facem o pofta! :) Multumesc mult pentru reteta draga Ruxy!

 

INGREDIENTE

  • 275 gr branza de vaci bine scursa
  • 2 oua
  • 2 linguri sos caramel
  • 3 linguri amidon
  • 7 linguri faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • 2 lingurite esenta de vanilie
  • un praf de sare
  • crema de ciocolata (eu am folosit din aia in doua culori de la borcan)
  • zahar pudra
  • ulei pentru prajit
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosele cu branza si crema de ciocolata:

Intr-un bol amestecam branza de vaci cu ouale si sosul caramel.

Praful de copt il stingen cu putina zeama de lamaie, il adaugam in compozitia de mai sus.

Punem praful de sare, amidonul, faina cernuta si amestecam cu ajutorul unei linguri.

La final aromatizam totul cu esenta de vanilie.

Vom obtine un aluat usor moale si lipicios.


Pregatim o tava in care presaram niste faina.

Ne infainam si mainile, luam bucati din compozitie, le aplatizam, punem cate o lingurita de crema de ciocolata, apoi formam niste mingiute. Trebuie sa avem foarte bine infainate minile, altfel o sa va fie greu sa le modelati.

Gogosile formate le asezam in tava in care am pus faina. Mie mi-au iesit 12 bucati, potrivite ca marime.


Cand le terminam de facut, punem ulei intr-o tigaie, o transferam pe foc.

Cand uleiul s-a incins, reglam focul sa fie potrivit, punem gogoselele la prajit.

Le rumenim pe ambele parti, apoi le scoatem intr-un bol, pe servetele de bucatrie.


Eu am rumenit doua ture de gogosi si am schimbat uleiul dupa prima tura, pentru ca a mai iesit din ciocolata si s-a inegrit putin.

Le lasam putin sa se racoreasca, se pudreaza cu zahar si se servesc calde.

Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosele cu branza si crema de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (46)

Rocsi 1

08.11.2015, 21:14

Multumesc Andra

maisondenisse 1

24.11.2015, 14:18

Tare bine arata!!

Rocsi 1

24.11.2015, 21:35

Denisse, multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Briose cu ananas si cirese confiate