Gogosele cu Crema de branza cu smantana

de Dya Daniela Andrei in Dulciuri, 15 Sep 2013 | 1206 vizualizari

 

INGREDIENTE

Avem nevoie de urmatoarele ingrediente:

  • 2 oua
  • un praf de sare
  • o cana cu zahar
  • un cub de drojdie
  • 200 ml lapte dulce
  • 2 linguri cu smantana
  • 3-4 cani cu faina alba de grau
  • 200 gr branza proaspata de vaci
  • 1 cutie cu Crema de branza cu smantana Delaco
  • esente dupa gust (zahar vanilat, esenta de vanilie, coaja rasa de lamaie)
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosele cu Crema de branza cu smantana:

Drojdia o amestecam cu o lingura de zahar si o lasam la dospit 10-15 minute, intr-un loc caldut. Intre timp, cernem faina intr-un vas, adaugand rand pe rand toate ingredientele. Punem si drojdia, si putin cate putin, turnam laptele caldut. Framantam aluatul bine, pana devine nelipicios. Acoperim vasul cu un prosop si il lasam intr-un loc caldut, pana aluatul isi dubleaza volumul. Formam apoi bilute pe care le vom praji in uleiul incins, la foc potrivit. Le servim pudrate cu zahar vanilat si dulceata de capsuni.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosele cu Crema de branza cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Lau 1

16.09.2013, 13:01

_Alina_ 1

16.09.2013, 13:40

Dya Daniela Andrei 1

16.09.2013, 14:06

Va multumesc dragilor! Va servesc cu cate o gogosica!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura de biscuiti si miez de lapte