Gogosele cu iaurt

de ionela2682 in Dulciuri, 5 Aug 2011 | 2529 vizualizari

 

Nu demult am primit o reteta de Gogosi cu iaurt...nu prea mi se parea mie ok acea reteta asa ca am mai adaugat eu de la mine...si au iesit niste gogosele tare bune ...care spre surprinderea mea nu erau imbibate cu ulei!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 cana iaurt
  • 5 lg zahar
  • razatura de lamaie
  • esenta de vanilie
  • 2 oua
  • 2 cani faina
  • 1 plic praf de copt
Portii: 30
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosele cu iaurt:

-mixam bine toate ingredientele de mai sus


-lasam cam 15 min sa se odihneasca


-punem intr-o cratita/tigaie ulei si -l lasam sa se incinga


-in uleiul bine incins (acum este cazul sa micsorati flacara de la aragaz )turnam cu ajutorul unei linguri mici gramajoare de aluat


-prajim pe ambele parti pana capata o culoare frumoasa


-le scoatem pe un servet absorbant iar cand s-au racorit putin se pudreaza si se servesc!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosele cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.50 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

MotanLaOale 1

08.08.2011, 08:33

bune bune

DIANA B 1

10.08.2011, 10:46

........................ si mie de ce nu-mi ies ? raman pleostite , dar la gust sunt bune

ionela2682 1

10.08.2011, 16:11

Cum sa nu-ti iasa..daca ai adaugat tot ce trebuie...! la mine se umflau imediat ce le intorceam in tigaie...!!!credeam initial ca vor ramane crude in interior..dar au iesit foarte pufoase!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec de lamaie