Gogoşele cu mascarpone

de diaconta in Dulciuri, 10 Dec 2013 | 2181 vizualizari

 

Am promis că mă cuminţesc în privinţa dulciurilor până la Crăciun,dar cum mai aveam ceva mascarpone şi mama a vrut nişte gogoşi,am facut o porţtie mică de gogoşele.Mi-au plăcut mult,au avut o textură interesantă,ceva între gogoş clasice şi papanaşi.

 

INGREDIENTE

  • 250 g crema mascarpone
  • 2-3 linguri de zahar
  • 2 oua
  • 300 g faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • sare
  • coaja de lamâie
  • vanilie
  • ulei pentru prajit
  • frisca sau smântâna pentru servit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogoşele cu mascarpone:

Crema mascarpone am mixat-o cu zaharul,am adaugat ouale,aromele si la final faina amestecata cu sarea si praful de copt.


Cantitatea de faina este aproximativa,puneti atat cat e necesar pentru a obtine un aluat omogen din care sa puteti face gogoselele.


Am pus coca la frigider jumatate de ora.


Dupa acest timp,am facut gogosele si le-am prajit în ulei încins pe ambele parti.


Va fi nevoie de o cantitate mai mare de ulei pentru a se praji bine.


Le-am scos pe un servetel absorbant,apoi le-am servit cu frisca.



Simplu,rapid si bun!!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogoşele cu mascarpone" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (43)

mirela0911 1

12.12.2013, 17:52

tare aratoase sunt!

diaconta 1

12.12.2013, 19:11

Mirela,rapid si bun

Madelline 1

12.02.2014, 00:37

<3

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri