Gogosele cu ton

de oanapl in Ton, 28 Iul 2017 | 436 vizualizari

 

Această rețetă am luat-o din revista Practic în bucătărie.

 

INGREDIENTE

  • 300 ml apă
  • 100 g unt
  • 240 g făină
  • 3 ouă
  • 1 legătură pătrunjel
  • 1 conservă ton
  • sare
  • piper
Portii: 30
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosele cu ton:

Pui la fiert apa și untul, cu o linguriță de sare. Când începe să fiarbă, adaugi toată cantitatea de făină și amesteci energic, până când aluatul se desprinde de pereții vasului. Iei vasul de pe foc și lași compoziția să se răcească.


Încorporezi ouăle pe rând, apoi pătrunjelul. Poți pune și ceapă verde tocată. Adaugi piper și tonul scurs. Omogenizezi aluatul.


Pui câte o linguriță de compoziție în tava tapetată cu hârtie de copt. Le coci în cuptorul preîncălzit, la foc iute, timp de 10 minute, apoi alte 10 minute la foc mediu, fără să deschizi ușa cuptorului.


Poți să prăjești câte o lingură de aluat și în baie de ulei.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosele cu ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

oanapl 1

30.07.2017, 22:28

Va multumesc!

miki_a 1

03.08.2017, 18:13

oanapl 1

04.08.2017, 15:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Pasta de ton