Gogosele de cartofi

de cristeena20 in Aperitive / Garnituri, 31 Aug 2014 | 7930 vizualizari

 

O garnitura deosebita alaturi de preparate din carne sau peste.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr cartofi
  • 1 ou
  • 25 gr unt
  • parmezan ras
  • sare, piper, praf de usturoi cu ardei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosele de cartofi:

- Curatam cartofii de coaja si ii fierbem in apa cu sare. 

- Cand sunt fierti ii scurgem de apa si ii pasam cu robotul . Amestecam cu un tel cu untul, pul, sare, piper, praful de sare si de usturoi. trebuie sa aiba o consistenta mai densa.

- Lasam sa se raceasca putin si modelam gogosele. Eu le.am facut mai lunguiete cu ajutorul a doua linguri , dar se pot face cu cornetul de ornat prajiturile. Se pun in tava tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptorul preincalzit in prealabil pt cca 15-20 minute (pana se rumenesc).

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosele de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

pity19 1

01.09.2014, 00:40

Interesant!

simona72 1

01.09.2014, 09:10

Astea imi plac si simple, doar cu o salata!

Rocsi 1

01.09.2014, 20:36

Ce faine sunt!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Clatite aperitiv cu ardei copt, crema de branza si somon