Gogosele pufoase

de eclerash in Dulciuri, 20 Iun 2010 | 3669 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 150 ml lapte
  • 2 oua
  • 100 g zahar
  • 1 cub drojdie(25 g)
  • coaja de la o lamaie
  • 1 plic zahar vanilinat bourbon
  • ulei

 

Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosele pufoase:

Punem faina intr-un vas si adaugam drojdia peste care punem jumatate din cantitatea de lapte caldut fiind si lasam la dospit.Separat punem pe foc restul de lapte cu ouale,coaja de lamie,vanilia,zaharul si amestecam cu telul pana se incalzesc.Luam amestecul si il adaugam peste faina framantand pana nu se mai lipeste(mai adaugam faina daca este necesar)si in ultimele minute framantam si cu putin ulei la cozonac.Lasam 40 min la cald si apoi intindem aluatul pana ajunge la o grosime de 1 cm taiem in forma care dorim si le prajim.Eu le-am presat cu zahar pudra dar imaginatia va poate ajuta sa faceti si alte glazuri...

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosele pufoase" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

nadina73 1

24.06.2010, 18:22

super bune 5 furcu

elena1988 1

02.02.2011, 19:32

gaby_gabytza 1

29.09.2011, 09:44

foarte bune

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura cu zmeura
  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

RETETA RECOMANDATA
Crofne banatene