Gogosele umplute cu crema de branza

de luminita20_2006 in Aperitive / Garnituri, 16 Mai 2012 | 2321 vizualizari

 

INGREDIENTE

aluat :

  • 2 oua
  • 100 gr faina
  • 50 ml ulei
  • 100 ml apa

Umplutura

  • 100 gr branza de vaci
  • 150 gr telemea
  • 50 gr parmezan
  • marar
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosele umplute cu crema de branza:

Se pune la fiert apa cu uleiul cand da in clocot se adauga faina si se amesteca daca incepe sa se dezlipeste de oala se ia de pe foc. Dupa ce sa racit aluatul se adauga ouale cate unul amestecad pana se incorporeaza bine. Cu ajutorul unei linguri sau pungi se fac cuiburi. Se dau la cuptor 25-30 min.

Se paseaza branza proaspata, telemeaua apoi se ameseca impreuna cu parmezanul si mararul taiata marunt.

Cand s-au racit gogoselele se taie in doua apoi se umplu cu crema de branza.




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosele umplute cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (10)

iri_iri 1

16.05.2012, 21:21

bune gogosele

mirela0911 1

16.05.2012, 21:23

Ce bune-s gogoselele!

luminita20_2006 1

17.05.2012, 10:03

Foarte bune si rapide....Multumesc fetelor

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert musuroi de cartita
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu sos de arahide - reteta africana

ieri la 22:05

Tort cu crema de ness si iaurt

de GeorgiG 5

ieri la 21:40

CIORBA DE IED CU LEUSTEAN

ieri la 21:34