Gogosi

de T I M E A in Dulciuri, 26 Iun 2012 | 4339 vizualizari

 

Acum ca s-a mai racorit putin afara putem sa facem si gogosi :)

 

INGREDIENTE

  • - 600 gr faina
  • - 1 plic drojdie uscata
  • - 2 oua
  • - 5 linguri zahar
  • - 100 ml ulei
  • - 250-300 ml lapte caldut
  • - un varf de sare
  • - 1 plic zahar vanilat
  • - coaja rasa de la o lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi:

Framantam un aluat din ingredientele de mai sus in felul urmator:


- toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei


- punem drojdia la dospit in 100 ml lapte caldut amestecat cu o lingurita de zahar (luam din ingredientele de mai sus)


- amestecam faina cu praful de sare si coaja de lamaie


- adaugam drojdia dospita si amestecam cu mana, adaugand treptat si restul de lapte caldut amestecat cu restul de zahar


- adaugam ouale batute continuand sa framantam cu mana


- la final adaugam uleiul si mai framantam 5 minute


- lasam la dospit acoperit, la loc cald timp de o ora


Intindem aluatul si decupam forme rotunde si le lasam la dospit inca aprox 20 minute.


Prajim in ulei incins pe ambele parti si presaram zahar pudra.


Am facut cateva si cu dulceata de visine :)


Perfecte cu o cana de lapte, sau la cafea dimineata!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Trimmer T830E

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (46)

DIANA B 1

01.07.2012, 12:26

Am sa mor dupa gogosi ... mie nu-mi ies pufoase , ce sa faaaaaaaaaaaaaac ???

T I M E A 1

01.07.2012, 12:43

iti dau de la mine

Krystyan Trendy 1

12.01.2014, 11:57

minunate

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Kinder Bueno
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortellini cu carne si legume

ieri la 14:43

Desert tort Anca

de Ancutsa 5

ieri la 11:46

Salata Caprese

de RODIMUR 5

ieri la 11:15

Ciuperci cu bacon si oua, la cuptor

de Rocsi 9

pe 21.06 la 21:28

Desert bomboane Raffaello, cu arahide

de RODIMUR 5

pe 21.06 la 21:03

RETETA RECOMANDATA
Desert gogosi pufoase