Gogosi

de Dea_Dea in Dulciuri, 13 Sep 2013 | 2615 vizualizari

 

V-am spus ca m-a invatat mama sa fac gogosi , ehh uite ca au iesit, dar parca tot mai bune sunt ale ei.:)

 

INGREDIENTE

  • 20 de linguri de faina cu varf
  • 2 linguri de zahar
  • coaja de lamaie
  • esenta de vanilie
  • un praf de sare
  • un ou
  • 25 gr drojdie proaspata
  • 500-600 ml apa calduta
  • 500 ml ulei
Portii: 20
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi:

Faina, zaharul, sarea, esenta de vanilie,coaja de lamie si oul se pun in castron.


Drojdia se dizolva in 100-150 ml apa calduta si se toarna in castron. Se amesteca.


Se adauga apa treptat si amestecam pana se incorporeaza faina si obtinem un aluat ce poate fi intins.


Se adauga 2 linguri de ulei si se framanta, pana se incorporeaza uleiul.Se lasa la dospit 40 -50 min.


Se presara masa cu faina, se intinde foaie si se taie cu forma.


Uleiul se pune la incins si se prajesc gogosile si se o parte si pe alta. Se scot si se lasa la scurs pe servet de hartie.

 

TIPS-URI

1

Se servesc cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Dea_Dea 1

13.09.2013, 16:29

Laura dai la schim , nuci

Lavinia 1

13.09.2013, 20:01

minunate

Valclaudia 1

13.09.2013, 20:20

am avut si eu gogosi zilele trecute dar as servi si de la tine una! Daca mai ai...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gogosi pufoase, facute cu paharul sau impletite