Gogosi aromate

de lilik in Dulciuri, 22 Mar 2011 | 10254 vizualizari

 

sunt aromate,pufoase...ce sa mai...sunt delicioase:)

 

INGREDIENTE

  • 400 gr faina
  • 100 ml suc de portocale
  • 100 ml lapte
  • 1 ou
  • 40 gr unt
  • 40 gr zahar
  • 1 pliculet de drojdie uscata
  • coaja rasa de la 1 portocala
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi aromate:

Punem sucul de portocala,laptele,untul,zaharul si coaja de portocala intr-o oala pe foc pana se topesc untul si zaharul(daca e prea cald il lasam sa se racoreasca pt a nu opari aluatul).


Faina o cernem si o amestecam cu drojdia,apoi in mijloc facem o gaura unde punem oul si compozitia din oala(calduta).


Framantam bine totul apoi lasam la dospit 1 ora.


Cand aluatul e crescut rupem din el si intindem o foaie din care decupam gogosi de ce forma dorim.


Dupa ce am decupat gogosile le punem la crescut pt inca 20-30 de minute apoi le prajim in ulei incins pe ambele parti.


Le scoatem pe hartie de bucatarie sa absoarba uleiul in exces.


Le presaram cu zahar pudra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi aromate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

lilik 1

23.03.2011, 23:18

Sa-ti fiede bine draga mea

adry88 1

07.05.2011, 13:29

Bya Ralu 1

24.02.2012, 15:23

foarte bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7070 puncte

Valclaudia

7040 puncte

Rocsi

6350 puncte

Satisfyyourcravings

5440 puncte

Constelatialeu

4960 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort diplomat cu iaurt si ananas
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gogosi cu Finetti