Gogosi cu branza

de katty in Dulciuri, 19 Ian 2017 | 1660 vizualizari

 

Ca la bucatarasi acasa

 

INGREDIENTE

  • 700 gr faina
  • 450 ml lapte
  • 2 oua
  • 3linguri zahar
  • 1 plic drojdie uscata (7gr)
  • 1/2 lingurita sare
  • coaja rasa de lamaie
  • 1 plic de zahar vanilat
  • 3 linguri ulei +ptr prajit
  • umplutura:
  • 250 gr branza telemea
  • 1 ou
  • 1 lingura smantana
  • zahar pudra cu aroma de vanilie ptr presarat
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi cu branza:

Cernem faina intr-un vas si o amestecam cu drojdia uscata. Punem la foc laptele cu zaharul si sarea si amestecam pana acestea se topesc si laptele este caldut. Facem o adancitura in mijlocul fainii si punem ouale, zaharul vanilat, coaja de lamaie, uleiul, apoi adaugam laptele cate putin si framantam un aluat elastic . Acoperim vasul cu un prosop si il lasam la caldura pana isi dubleaza volumul. Cand aluatul a crescut, o rupem in 2-3 bucati si intindem fiecare buncata, pe rand cu sucitorul, pe un blat de lemn uns cu putin ulei. Taiem cu cutitul patrate pe care asezam cate o lingurita de umplutura. Amestecam toate ingredientele pentru umplutura)


Dam o parte de aluat peste cealalta, presam cu varful degetelor marginile, apoi lasam gogosile 10 min la crescut. Prajim gogosile in baie de ulei, apoi le scoatem pe servet absorbant. Cernem peste ele zahar pudra, cat sunt calde.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

-Marius- 1

20.01.2017, 21:40

ancutsa 1

20.01.2017, 22:30

Foarte frumoase si gustoase!

stefy_a 1

22.01.2017, 17:54

minunate!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura desteapta

de oanapl 5

ieri la 21:50

Prăjitură cu cremă de brânză

de oanapl 5

ieri la 21:42

Supă cremă de cartofi cu fructe de mare

ieri la 20:41

Tiramisu

de ancutsa 5

ieri la 20:11

Salata cu dovlecei la gratar si ton

de Rocsi 9

ieri la 19:48

RETETA RECOMANDATA
Pasca fara coca