Reteta de preparare a papanasilor prajiti, cu smantana si dulceata de afine si visine

de Sidy in Dulciuri, 21 Iun 2012 | 3712 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor Un desert traditional romanesc , foarte usor de facut , pufos si tare, tare gustos. Am putea spune ca este unul din desertul copilariei noastre, nu ???

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • pentru aluat
  • 1 kg branza de vaci
  • 4 oua
  • 200 g zahar
  • 200 g faina
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 plic praf de copt
  • sare
  • ulei pentru prajit
  • pentru ornat
  • gem de afine si de visine
  • smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor prajiti, cu smantana si dulceata de afine si visine:

Reteta de preparare a papanasilor


Intr-un vas maricel amestecam bine toate ingredientele, le framantam bine de tot .


Luam cu lingura din compozitie si pe o suprafata data cu faina facem sul de grosimea unui deget.


Unim capetele sulului sa se formeze cerculete pe care le prajim in ulei incins pe ambele parti.


Asa fierbinti, servim cate doi papanasi cu smantana si dulceata alaturi.


Daca doriti , papanasii pot fi pudrati cu zahar praf.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor prajiti, cu smantana si dulceata de afine si visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

MotanLaOale 1

21.06.2012, 19:51

Ella Carla 1

21.06.2012, 20:02

imi plac la nebunii papanasi,dar ii mananc mai rarut(ca-i mai dragut)

Sim0na 1

21.06.2012, 20:08

Preferatii mei!! Din pacate n-am mai papat de mult...

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Salata Mimoza
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Lacrima