Gogosi cu flori de salcam

de ianculubita in Dulciuri, 6 Mai 2013 | 1797 vizualizari

 

Dragele mele,abia azi am vazut ca au inflorit salcamii(eu cand merg pe strada nu ma uit pe sus)hi,hi!!
Va invit la cateva gogosele rumene si delicioase;nu stiti ce mancati!!

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 3 linguri ulei+ulei pentru prajit
  • coaja rasa de lime (are o aroma mai puternica)
  • 1/2 lingurita bicarbonat stins
  • 4 linguri cu varf de faina
  • sare
  • lapte
  • zahar pudra 1 lingura
  • flori de salcam
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi cu flori de salcam:

Florile de salcam le tinem in apa rece cateva minute pentru a iesi la suprafata gandaceiii ce se ascund in ele. Intr-un vas batem bine ouale cu zahar pudra, 3 linguri ulei, un praf de sare, coaja de lamaie verde, bicarbonatul stins, faina apoi adaugam cate putin lapte amestecand mereu sa nu se formeze cocoloase. Cand ajungem la consistenta unui aluat de clatite putin mai gros, ne oprim si lasam sa se odihneasca 10 minute


Fiecare inflorescenta o tinem de codita, o trecem prin aluat bine sa patrunda prin toate florile, apoi le punem in vasul cu ulei incins. Le scoatem pe hartie de bucatarie, le pudram cu zahar si le servim calde

 

TIPS-URI

1

cantitatea de flori nu am putut sa spun cat am avut(1sacosa)

2

la prajit trebuie sa va miscati repede,sa nu se arda

3

chemati ajutoare

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi cu flori de salcam" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

ianculubita 1

08.05.2013, 12:25

multumesc Teo pentru sustinere!!

mihaelar63 1

22.02.2016, 22:49

Ce deliciu

ianculubita 1

21.03.2016, 17:12

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gogosi cu flori de salcam