Gogosi cu flori de salcam

de ianculubita in Dulciuri, 6 Mai 2013 | 2166 vizualizari

 

Dragele mele,abia azi am vazut ca au inflorit salcamii(eu cand merg pe strada nu ma uit pe sus)hi,hi!!
Va invit la cateva gogosele rumene si delicioase;nu stiti ce mancati!!

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 3 linguri ulei+ulei pentru prajit
  • coaja rasa de lime (are o aroma mai puternica)
  • 1/2 lingurita bicarbonat stins
  • 4 linguri cu varf de faina
  • sare
  • lapte
  • zahar pudra 1 lingura
  • flori de salcam
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi cu flori de salcam:

Florile de salcam le tinem in apa rece cateva minute pentru a iesi la suprafata gandaceiii ce se ascund in ele. Intr-un vas batem bine ouale cu zahar pudra, 3 linguri ulei, un praf de sare, coaja de lamaie verde, bicarbonatul stins, faina apoi adaugam cate putin lapte amestecand mereu sa nu se formeze cocoloase. Cand ajungem la consistenta unui aluat de clatite putin mai gros, ne oprim si lasam sa se odihneasca 10 minute


Fiecare inflorescenta o tinem de codita, o trecem prin aluat bine sa patrunda prin toate florile, apoi le punem in vasul cu ulei incins. Le scoatem pe hartie de bucatarie, le pudram cu zahar si le servim calde

 

TIPS-URI

1

cantitatea de flori nu am putut sa spun cat am avut(1sacosa)

2

la prajit trebuie sa va miscati repede,sa nu se arda

3

chemati ajutoare

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi cu flori de salcam" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

ianculubita 1

08.05.2013, 12:25

multumesc Teo pentru sustinere!!

mihaelar63 1

22.02.2016, 22:49

Ce deliciu

ianculubita 1

21.03.2016, 17:12

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

9960 puncte

Rocsi

9430 puncte

RODIMUR

7650 puncte

mirela0911

7550 puncte

 merisor

7550 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Dulceata din flori de salcam