Gogosi cu flori de salcam

de ianculubita in Dulciuri, 6 Mai 2013 | 2702 vizualizari

 

Dragele mele,abia azi am vazut ca au inflorit salcamii(eu cand merg pe strada nu ma uit pe sus)hi,hi!!
Va invit la cateva gogosele rumene si delicioase;nu stiti ce mancati!!

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 3 linguri ulei+ulei pentru prajit
  • coaja rasa de lime (are o aroma mai puternica)
  • 1/2 lingurita bicarbonat stins
  • 4 linguri cu varf de faina
  • sare
  • lapte
  • zahar pudra 1 lingura
  • flori de salcam
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi cu flori de salcam:

Florile de salcam le tinem in apa rece cateva minute pentru a iesi la suprafata gandaceiii ce se ascund in ele. Intr-un vas batem bine ouale cu zahar pudra, 3 linguri ulei, un praf de sare, coaja de lamaie verde, bicarbonatul stins, faina apoi adaugam cate putin lapte amestecand mereu sa nu se formeze cocoloase. Cand ajungem la consistenta unui aluat de clatite putin mai gros, ne oprim si lasam sa se odihneasca 10 minute


Fiecare inflorescenta o tinem de codita, o trecem prin aluat bine sa patrunda prin toate florile, apoi le punem in vasul cu ulei incins. Le scoatem pe hartie de bucatarie, le pudram cu zahar si le servim calde

TIPS-URI

1

cantitatea de flori nu am putut sa spun cat am avut(1sacosa)

2

la prajit trebuie sa va miscati repede,sa nu se arda

3

chemati ajutoare

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi cu flori de salcam" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

ianculubita 1

08.05.2013, 12:25

multumesc Teo pentru sustinere!!

mihaelar63 1

22.02.2016, 22:49

Ce deliciu

ianculubita 1

21.03.2016, 17:12

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

katty

4820 puncte

Constelatialeu

4527 puncte

Rocsi

4198 puncte

 Adi

3629 puncte

Panacris

2911 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert salam de biscuiti de post
  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gogosi cu flori de salcam