Gogosi cu iaurt

de Constelatialeu in Dulciuri, 9 Ian 2016 | 2146 vizualizari

 

M-am inspirat de la nemtaloaica Corinuta......eu am pus mai multa drojdie,ca era cubuletul mai mare....

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina+ faina de infainat blatul
  • 100 ml lapte
  • 4 linguri zahar
  • 42 g drojdie proaspata
  • 150 g iaurt grecesc 10% grasime
  • 2 oua
  • 60 ml ulei
  • 1 plic zahar vanilat
  • un praf de sare
  • ulei pentru prajit
  • zahar pentru pudrat
Portii: 30
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi cu iaurt:

Intr-un castron cernem faina, in centru faramitam drojdia, adaugam o lingura de zahar si un pic de lapte caldut, amestecam putin si lasam sa creasca cca 10 min. In restul de lapte, punem zaharul, sarea, zaharul vanilat si ouale, omogenizam, apoi adaugam iaurtul. Tot acest amestec il rasturnam peste maia si incepem sa amestecam bine, apoi adaugam uleiul si framntam. Acoperim castronul cu un servet si lasam sa creasca la loc caldut cca 1 ora. Apoi infainam blatul de lucru intindem coca si decupam gogosile. Punem la incins un tuciulet, adaugam uleiul si prajim gogosile in ulei incins bine. Le scoatem pe un servetel sa se absoarba surplusul de ulei, apoi le asezam pe un platou si le pudram cu zahar. Mie imi plac calde.....

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

dantes 1

10.01.2016, 09:17

Bune!

-Licurici- 1

10.01.2016, 11:44

Super bune!!!

Catalina L 1

10.01.2016, 22:30

o bunatate

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Desert iaurt inghetat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveti in casa

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

Salata Fattoush

de -Miti- 7

ieri la 11:03

RETETA RECOMANDATA
Desert gogosi cu lingura