Gogosi cu struguri

de Lau in Dulciuri, 11 Oct 2015 | 960 vizualizari

 

M-am inspirat din revista Click Pofta Buna

 

INGREDIENTE

  • 200 g branza de vaci
  • 160 g faina
  • 1/2 lingurita bicarbonat
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 2 linguri zahar
  • 2 oua
  • esenta de rom
  • coaja de lamaie
  • boabe de struguri
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi cu struguri:

Intr-un bol amestecam branza ,zaharul,cu ouale,adaugam faina,praful de copt,bicarbonatul,esenta de rom,coaja de lamaie si framantam un aluat omogen si nelipicios,


Invelim in folie si dam la rece o ora.


Boabele de struguri le spalam si le lasam sa se scurga bine.


Formam bilute din aluat,platizam putin dupa care adaugam o bobita de strugure si formam bilute,


Le prajim in baie de ulei la foc iute dupa care le scoatem pe un servetel absorbant.


La final le pudram cu zahar pudra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi cu struguri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

-Licurici- 1

12.10.2015, 08:07

Interesante, imi plac mult!

Lau 1

12.10.2015, 14:07

Rocsi 1

12.10.2015, 19:48

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Placinta dulce de dovleac