Gogosi cu struguri

de Lau in Dulciuri, 11 Oct 2015 | 4397 vizualizari

 

M-am inspirat din revista Click Pofta Buna

 

INGREDIENTE

  • 200 g branza de vaci
  • 160 g faina
  • 1/2 lingurita bicarbonat
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 2 linguri zahar
  • 2 oua
  • esenta de rom
  • coaja de lamaie
  • boabe de struguri
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi cu struguri:

Intr-un bol amestecam branza ,zaharul,cu ouale,adaugam faina,praful de copt,bicarbonatul,esenta de rom,coaja de lamaie si framantam un aluat omogen si nelipicios,

Invelim in folie si dam la rece o ora.

Boabele de struguri le spalam si le lasam sa se scurga bine.

Formam bilute din aluat,platizam putin dupa care adaugam o bobita de strugure si formam bilute,

Le prajim in baie de ulei la foc iute dupa care le scoatem pe un servetel absorbant.

La final le pudram cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi cu struguri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

-Licurici- 1

12.10.2015, 08:07

Interesante, imi plac mult!

Lau 1

12.10.2015, 14:07

Rocsi 1

12.10.2015, 19:48

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Alivanca cu branza dulce de vaci