Gogosi cu suc de portocale de post

de Rocsi in Dulciuri, 9 Apr 2012 | 2172 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 gr faina
  • 1 cub mic de drojdie
  • 4-5 linguri smantana vegetala
  • 2 linguri de zahar
  • sucul stors de la o jumatate de portocala
  • coaja rasa de portocala
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 canita mica cu lapte de soia
  • zahar pudra
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi cu suc de portocale de post:

Intr-un ibric punem laptele si il incalzim foarte putin. Drojdia o frecam cu o lingurita de zahar. Intr-un bol punem faina si facem o gaura pe mijloc. Punem drojdia acolo si o lasam sa stea asa cam 5 minute. Adaugam coaja si sucul de portocala,smantana si zaharul. Amestecam bine cu mainile,punem zaharul vanilat,iar mai apoi picuram cate putin lapte de soia caldut si framantam bine. Cand nu se mai lipeste de maini nu mai este nevoie sa adaugam lapte. Ne ungem mainile cu putin ulei si mai framantam cam 5 minute,apoi lasam aluatul la dospit la loc cald si acoperit cu un prosop curat.


Dupa ce a stat suficient la dospit ,presaram niste faina pe masa de lucru. Rupem bucatele de aluat,le intindem cu sucitorul si decupam ce forme dorim.


Le punem la prajit,intr-o tigaie cu ulei incins. Le rumenim pe ambele parti ,apoi le scoatem intr-un bol si le pudram cu zahar.


Pofta buna!!! Le-am servit cu dulceata de visine si de piersici.O bunatate!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi cu suc de portocale de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Rocsi 1

09.04.2012, 19:33

Va multumesc din suflet pentru aprecieri!!!

Sim0na 1

09.04.2012, 21:04

A mai ramas una si ptr mine?!

Rocsi 1

09.04.2012, 21:38

normal Simona!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Gogosi de post