Gogosi de post cu mere si banane

de epurasha2bb in Mancaruri de post, 17 Mar 2011 | 8314 vizualizari

 

delicioase!

 

INGREDIENTE

  • Iata ingredientele pentru 3 farfurii adanci pline cu gogosi:
  • 1/2 ceasca cu ulei
  • 1 ceasca cu lapte de soia sau iaurt vegetal
  • 2 linguri apa calduta
  • 2 linguri sifon
  • 1 cub de drojdie
  • 1 ceasca de zahar (aproximativ 100 g)
  • 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu alimentar
  • 1 mar mare
  • 1 banana
  • zahar pudra
Portii: 15
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi de post cu mere si banane:

Se topeste drojdia intr-o cescuta cu apa calduta si o lingurita de zahar.


Se scoate faina din timp in bucataria incalzita si apoi se cerne intr-un vas incapator.Se face o gropita cu pumnul in mijloc si se pune drojdia topita in apa calduta.Se amesteca sifonul cu iaurtul/laptele de soia, bicarbonatul si zaharul, se adauga in mijloc peste faina si se framanta o coca adaugand cate putin ulei.Apoi se lasa la dospit la cald acoperita cu un servet curat.Cand s-a dublat volumul aluatului dupa cam o ora se intinde cu mana pe suprafata de lucru infainata usor si se presara cubulete mici de mar si banana.Se presara apoi zahar peste fructe.Se ruleaza aluatul peste fructe si se taie rondele care se indoaie cu mana ca o cochilie de melc.Se prajesc in mult ulei incins si se servesc pudrate cu zahar

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi de post cu mere si banane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Cris2711 1

20.07.2011, 17:59

alinutzika 1

06.08.2011, 23:34

sunt sigura ca sunt delicioase...O sa le fac chiar maine...

epurasha2bb 1

20.03.2013, 22:31

cred ca si eu trebuie sa le mai fac maine
!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sandvis Caprese

de RODIMUR 5

ieri la 23:15

Milkshake de piersici si banane

de vasimur 3

ieri la 18:35

Tortellini cu carne si legume

ieri la 14:43

Desert tort Anca

de Ancutsa 5

ieri la 11:46

RETETA RECOMANDATA
Turta dulce