Gogosi de post cu mere si banane

de epurasha2bb in Mancaruri de post, 17 Mar 2011 | 7910 vizualizari

 

delicioase!

 

INGREDIENTE

  • Iata ingredientele pentru 3 farfurii adanci pline cu gogosi:
  • 1/2 ceasca cu ulei
  • 1 ceasca cu lapte de soia sau iaurt vegetal
  • 2 linguri apa calduta
  • 2 linguri sifon
  • 1 cub de drojdie
  • 1 ceasca de zahar (aproximativ 100 g)
  • 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu alimentar
  • 1 mar mare
  • 1 banana
  • zahar pudra
Portii: 15
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi de post cu mere si banane:

Se topeste drojdia intr-o cescuta cu apa calduta si o lingurita de zahar.


Se scoate faina din timp in bucataria incalzita si apoi se cerne intr-un vas incapator.Se face o gropita cu pumnul in mijloc si se pune drojdia topita in apa calduta.Se amesteca sifonul cu iaurtul/laptele de soia, bicarbonatul si zaharul, se adauga in mijloc peste faina si se framanta o coca adaugand cate putin ulei.Apoi se lasa la dospit la cald acoperita cu un servet curat.Cand s-a dublat volumul aluatului dupa cam o ora se intinde cu mana pe suprafata de lucru infainata usor si se presara cubulete mici de mar si banana.Se presara apoi zahar peste fructe.Se ruleaza aluatul peste fructe si se taie rondele care se indoaie cu mana ca o cochilie de melc.Se prajesc in mult ulei incins si se servesc pudrate cu zahar

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi de post cu mere si banane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Cris2711 1

20.07.2011, 17:59

alinutzika 1

06.08.2011, 23:34

sunt sigura ca sunt delicioase...O sa le fac chiar maine...

epurasha2bb 1

20.03.2013, 22:31

cred ca si eu trebuie sa le mai fac maine
!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu branza si dulceata de zmeura

de oanapl 5

ieri la 22:51

Tortellini ( bicolori ) de casa, cu ciuperci si cascaval

de Ina 7

ieri la 21:46

Pizza dulce

ieri la 18:37

Pizza fetelor

ieri la 18:06

RETETA RECOMANDATA
Turta dulce