Gogosi de post la Multicooker

de AdyNA_RadU in Dulciuri, 13 Dec 2014 | 5846 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 gr faina
  • 400 ml apa
  • 8 linguri de zahar
  • 3 linguri ulei
  • 1 cubulet de drojdie proaspata
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi de post la Multicooker:

Drojdia si zaharul se dizolva in apa calduta apoi se adauga cele 3 linguri de ulei si se lasa maiaua la dospit pana incepe sa creasca. Se adauga peste faina si se framanta aluatul .Se lasa la dospit intr-un loc cald.

Dupa ce este gata, se intinde o foaie pe o suprafata presarata cu ulei si se taie gogosile cu o cana rotunda.

In oala mare Multicooker se pune ulei si se selecteaza modul FRY. Am lasat 10 minute uleiul sa se incinga apoi am inceput sa pun gogosile. Cand  au fost gata le-am trecut prin zahar pudra.

Pofta buna .

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi de post la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti reteta cu rahat de post