Gogosi din flori de salcam

de adasev12 in Dulciuri, 10 Mai 2013 | 1342 vizualizari

 

Dragi bucatarasi, Hristos a Inviat!
Nu prea am mai dat pe aici in ultima vreme, asa ca bine v-am regasit.
azi am aflat ca cica se pot face gogsi din flori de salcam...culegeam niste flori pt o alta treaba, si o doamna f draguta mi-a explicat cat de bune sunt gogosile de salcam...trebuia sa vad si eu asta...si m-am pus pe treaba....curioasa rau....multe ciudatenii am mai descoperit aici in Moldova...

 

INGREDIENTE

  • aluat pt gogosi:
  • 2 oua
  • 400 ml sana sau lapte dulce
  • 4 lg zahar
  • jumatate praf de copt
  • o vanilie
  • coaja rasa de lamaie
  • scortisoara, cam jum de lingurita
  • o lingurita de esenta de rom
  • faina cat cuprinde pt a iesi un aluat un pic mai gros ca cel de clatite
  • flori de salcam , cu codite
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi din flori de salcam:

Preparam aluatul ca de clatite, dar il lasam ceva mai gros. Punem ulei la incins in tigaie, luam cate o floare sau doua, depinde cat sunt de mari si le trecem prin aluat cu grija, apoi le prajim. Le scoatem pe un prosop la racit, apoi le pudram cu zahar.


Gata!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi din flori de salcam" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

adry88 1

10.05.2013, 21:42

bune

Rocsi 1

10.05.2013, 21:52

Cu siguranta sunt foarte bune de face multa lume

adasev12 1

10.05.2013, 22:34

multumesc de commenturi...

Rocsy, nu-ti dai seama ce papi...e dulce si aromat...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

RETETA RECOMANDATA
Gogosi cu flori de salcam