Gogosi din flori de salcam

de adasev12 in Dulciuri, 10 Mai 2013 | 2761 vizualizari

 

Dragi bucatarasi, Hristos a Inviat!
Nu prea am mai dat pe aici in ultima vreme, asa ca bine v-am regasit.
azi am aflat ca cica se pot face gogsi din flori de salcam...culegeam niste flori pt o alta treaba, si o doamna f draguta mi-a explicat cat de bune sunt gogosile de salcam...trebuia sa vad si eu asta...si m-am pus pe treaba....curioasa rau....multe ciudatenii am mai descoperit aici in Moldova...

 

INGREDIENTE

  • aluat pt gogosi:
  • 2 oua
  • 400 ml sana sau lapte dulce
  • 4 lg zahar
  • jumatate praf de copt
  • o vanilie
  • coaja rasa de lamaie
  • scortisoara, cam jum de lingurita
  • o lingurita de esenta de rom
  • faina cat cuprinde pt a iesi un aluat un pic mai gros ca cel de clatite
  • flori de salcam , cu codite
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi din flori de salcam:

Preparam aluatul ca de clatite, dar il lasam ceva mai gros. Punem ulei la incins in tigaie, luam cate o floare sau doua, depinde cat sunt de mari si le trecem prin  aluat cu grija, apoi le prajim. Le scoatem pe un prosop la racit, apoi le pudram cu zahar.

Gata!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi din flori de salcam" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

adry88 1

10.05.2013, 21:42

bune

Rocsi 1

10.05.2013, 21:52

Cu siguranta sunt foarte bune de face multa lume

adasev12 1

10.05.2013, 22:34

multumesc de commenturi...

Rocsy, nu-ti dai seama ce papi...e dulce si aromat...

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

6643 puncte

Panacris

3872 puncte

Rocsi

2943 puncte

 Adi

2871 puncte

Constelatialeu

2364 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Iahnie de fasole la slow cooker Crock Pot

pe 26.10 la 20:22

Desert banana coffee brownie

pe 26.10 la 19:20

Pulpe de pui cu masline si vegetale la slow cooker Crock Pot

pe 26.10 la 16:34

Vinete umplute

de Ksenya 5

pe 26.10 la 12:06

Pizza cu chorizo

de Rocsi 9

pe 24.10 la 20:46

RETETA RECOMANDATA
Gogoşi din flori de salcâm