Gogosi impaturite

de - Andreea - in Dulciuri, 15 Sep 2012 | 5888 vizualizari

 

habar nu am cum se numesc aceste gogosi.stiu doar ca mama ne facea mereu si mie imi plac tare mult...daca e cine vacare stie cum se numeste reteta va rog sa imi ziceti...

 

INGREDIENTE

  • 800 gr faina
  • 1 ou
  • 6 linguri ulei
  • sare
  • apa sau lapte
  • zahar pudra(optional)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi impaturite:

se pune faina intr-un castron cu putina sare.

la mijloc se pune oul,uleiul si putin lapte.

se framinta usor si mai adaugam cite putin lapte pina devine un aluat tare si nelipicios.

se imparte in bucatele( mie mi-au iesit 13).

se ia o bucatica si se intinde cu sucitorul.

se presara faina si se intinde cu mina pe foaie.

apoi se indoaie iar foaia si iar presaram faina.

si tot asa pina cind foaia nu se mai poate impaturi.

intr-o tigaie se pune ulei mult.

se da la foc mic/potrivit.

cind uleiul e incins,luam o bucatica si o intindem bine cu sucitorul doar pe o parte.

o punem in tigaie .

dam cu furculita ulei peste ea.

trebuie sa se umfle.

se intoarcepe partea cealalta .

o scoatem si o pudram optional cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi impaturite" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Langosi