Gogosi impaturite

de Andreea Caroline in Dulciuri, 15 Sep 2012 | 3325 vizualizari

 

habar nu am cum se numesc aceste gogosi.stiu doar ca mama ne facea mereu si mie imi plac tare mult...daca e cine vacare stie cum se numeste reteta va rog sa imi ziceti...

 

INGREDIENTE

  • 800 gr faina
  • 1 ou
  • 6 linguri ulei
  • sare
  • apa sau lapte
  • zahar pudra(optional)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi impaturite:

se pune faina intr-un castron cu putina sare.


la mijloc se pune oul,uleiul si putin lapte.


se framinta usor si mai adaugam cite putin lapte pina devine un aluat tare si nelipicios.


se imparte in bucatele( mie mi-au iesit 13).


se ia o bucatica si se intinde cu sucitorul.


se presara faina si se intinde cu mina pe foaie.


apoi se indoaie iar foaia si iar presaram faina.


si tot asa pina cind foaia nu se mai poate impaturi.


intr-o tigaie se pune ulei mult.


se da la foc mic/potrivit.


cind uleiul e incins,luam o bucatica si o intindem bine cu sucitorul doar pe o parte.


o punem in tigaie .


dam cu furculita ulei peste ea.


trebuie sa se umfle.


se intoarcepe partea cealalta .


o scoatem si o pudram optional cu zahar pudra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi impaturite" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Andreea Caroline 1

05.10.2012, 17:42

mimi54...multumim de lamuriri

Krystyan Trendy 1

24.05.2014, 10:01

foarte bune

Andreea Caroline 1

24.05.2014, 10:03

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Beignets