Gogosi rapide

de violeta30 in Dulciuri, 1 Feb 2015 | 2237 vizualizari

 

M-au batut la cap ai mei sa le fac gogosi, cum nu prea aveam dispozitie sa stau sa framant si sa astept, m-am gandit la reteta pe care o pregatea matusa mea. A iesit rapid si bun ! Se mai numesc si gogosi cu lingura :) Nu am m-ai apucat sa fac poza cu ele pudrate. :))

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 lingura de zahar
  • 1 pahar cu iaurt (150 gr)
  • 4-5 linguri de lapte
  • 300 gr faina
  • 1 plic praf de copt
  • coaja de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi rapide:

Se bat ouale cu zaharul si zaharul vanilat, se adauga iaurtul, lamaia razuita, laptele si faina amestecata cu praful de copt din care va rezulta un aluat gros. Se incinge uleiul in ceaun, sa ia compozitia cu lingura si se pune in uleiul incins. Se va introduce lingura in uleiul incins inainte de a face fiecare gogosica. Se coc pe ambele parti si se iau cu spumiera, se lasa sa se scurga de ulei si se pun intr-un castron de inox in care am pus un servetel de hartie pentru a absorbi surplusul de ulei.


Se servesc pudrate cu zahar pudra sau cu gem.


Pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi rapide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

dantes 1

02.02.2015, 09:22

Bune!

MotanLaOale 1

02.02.2015, 12:35

buburuzaruzaruza 1

11.03.2015, 14:35

ce bine era daca spalai si tu ceaunul ala unde ai prajit! e plin de resturi, galbeneala maronie..iti recomand un TIX bun si o perie de sarma.

si apoi pui poze pe aici

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Desert gogosi pufoase