Gogosi rapide cu iaurt

de deyutzky in Dulciuri, 19 Iul 2014 | 4654 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 400 gr iaurt grecesc cu 5% grasime Oly am pus eu
  • 4 linguri de zahar + 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 praf de copt
  • 1 fiola esenta de vanilie sau rom
  • 300 gr faina
  • ulei pentru prajit
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi rapide cu iaurt:

Punem ouale intr-un bol, le amestecam cu zaharul si le batem cu un tel.


Adaugam iaurtul si esenta, apoi praful de copt amestecat cu faina.


Amestecam bine cu telul pana cand ingredientele sunt bine incorporate.


Punem un ceaun pe foc mic-mediu si in el incingem uleiul. Avem grija sa punem in ceaun mai mult ulei pentru a putea face gogosile intr-o baie de ulei.


Luam cate putin din compozitie cu o lingurita si punem cu grija aluatul in ulei.


Gogosile se vor face foarte repede asa ca trebuie avut grija sa le intoarceti imediat pe ambele parti pentru a se rumeni frumos.


Se scot pe un servetel pentru a se absoarbe uleiul, iar apoi se pudreaza cu zaharul pudra.


Din aceste cantitati mi-au iesit cca 35 de gogosi.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi rapide cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

Rocsi 1

20.07.2014, 12:11

Ce bune ies gogosile astea!

MOKUSKA 1

20.07.2014, 15:25

Foarte bune!

Bya Ralu 1

28.07.2014, 00:45

bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gogosi pufoase