Gogosi rapide cu iaurt

de deyutzky in Dulciuri, 19 Iul 2014 | 4255 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 400 gr iaurt grecesc cu 5% grasime Oly am pus eu
  • 4 linguri de zahar + 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 praf de copt
  • 1 fiola esenta de vanilie sau rom
  • 300 gr faina
  • ulei pentru prajit
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi rapide cu iaurt:

Punem ouale intr-un bol, le amestecam cu zaharul si le batem cu un tel.


Adaugam iaurtul si esenta, apoi praful de copt amestecat cu faina.


Amestecam bine cu telul pana cand ingredientele sunt bine incorporate.


Punem un ceaun pe foc mic-mediu si in el incingem uleiul. Avem grija sa punem in ceaun mai mult ulei pentru a putea face gogosile intr-o baie de ulei.


Luam cate putin din compozitie cu o lingurita si punem cu grija aluatul in ulei.


Gogosile se vor face foarte repede asa ca trebuie avut grija sa le intoarceti imediat pe ambele parti pentru a se rumeni frumos.


Se scot pe un servetel pentru a se absoarbe uleiul, iar apoi se pudreaza cu zaharul pudra.


Din aceste cantitati mi-au iesit cca 35 de gogosi.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi rapide cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

Rocsi 1

20.07.2014, 12:11

Ce bune ies gogosile astea!

MOKUSKA 1

20.07.2014, 15:25

Foarte bune!

Bya Ralu 1

28.07.2014, 00:45

bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Gogosi super pufoase