Gogosi rulate cu branza

de robert_b in Dulciuri, 9 Mai 2015 | 6980 vizualizari

 

Aceasta reteta,imi place foarte multe!
Sunt ca niste langosi umpluti, sunt pufoase si moi! Delicioase!

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 25 g drojdie proaspata
  • 400 ml lapte
  • 1 kg faina
  • 150 g zahar alb
  • coaja de portocala
  • Umplutura:
  • 200 g branza sarata
Portii: 25
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi rulate cu branza:

Intr-un castron, punem laptele, ouale, drojdia sfaramata si zaharul. Punem amestecul pe foc. Amestecam. Cand amestecul s-a incalzit, il luam de pe foc. Intr-un bol incapator, cernem faina. Formam o gaura in aluat si punem amestecul caldut si coaja de portocala. Framantam cu mana, pana cand aluatul este devine omogen! :)

Acoperim aluatul cu un prosop curat,si il lasam la loc caldut, ferit de curent, pentru a creste frumos! Dupa ce a crescut,iar volumul lui s-a dublat, taiati bucati relativ egale din el. Luam o bucata, o intindem cu un sucitor si o taiem in patru bucati. Punem o bucacioara de branza, in fiecare bucata din aluat. Impaturim aluatul si le lasam pe o tava.Procedam asa pana ce terminam tot aluatul.

Intr-o cratita, punem ulei. Cand uleiul s-a incins, prajim gogoselele, pe fiecare parte. Scoatem dupa ce s-au rumenit, pe niste servetele de bucatarie, pentru a absorbi excesul de ulei. Pudram cu zahar pudra si servim! :)

       

       

       

TIPS-URI

1

Puteti folosi ce branza vreti (dulce sau sarata)

2

Puteti sa le umpleti si cu gem sau cu crema de ciocolata

3

Le puteti praji si in untura

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi rulate cu branza" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

COVRIGI POLONEZI

ieri la 14:05

Reteta de prajitura de Februarie

pe 05.02 la 20:48

Reteta de paine fara framantare

pe 05.02 la 20:02

Reteta de Pirojki cu cartofi

de Caty 2

pe 29.01 la 13:39

Reteta de aripioare de pui picante, cu cartofi la cuptor

de Caty 2

pe 25.01 la 18:17

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2141 puncte

oanapl

1030 puncte

Rocsi

828 puncte

dantes

721 puncte

 Merisor

700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Semlor