Gogosi rulate cu branza

de robert_badica in Dulciuri, 9 Mai 2015 | 3475 vizualizari

 

Aceasta reteta,imi place foarte multe!
Sunt ca niste langosi umpluti, sunt pufoase si moi! Delicioase!

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 25 g drojdie proaspata
  • 400 ml lapte
  • 1 kg faina
  • 150 g zahar alb
  • coaja de portocala
  • Umplutura:
  • 200 g branza sarata
Portii: 25
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi rulate cu branza:

Intr-un castron, punem laptele, ouale, drojdia sfaramata si zaharul. Punem amestecul pe foc. Amestecam. Cand amestecul s-a incalzit, il luam de pe foc. Intr-un bol incapator, cernem faina. Formam o gaura in aluat si punem amestecul caldut si coaja de portocala. Framantam cu mana, pana cand aluatul este devine omogen! :)


Acoperim aluatul cu un prosop curat,si il lasam la loc caldut, ferit de curent, pentru a creste frumos! Dupa ce a crescut,iar volumul lui s-a dublat, taiati bucati relativ egale din el. Luam o bucata, o intindem cu un sucitor si o taiem in patru bucati. Punem o bucacioara de branza, in fiecare bucata din aluat. Impaturim aluatul si le lasam pe o tava.Procedam asa pana ce terminam tot aluatul.


Intr-o cratita, punem ulei. Cand uleiul s-a incins, prajim gogoselele, pe fiecare parte. Scoatem dupa ce s-au rumenit, pe niste servetele de bucatarie, pentru a absorbi excesul de ulei. Pudram cu zahar pudra si servim! :)




 

TIPS-URI

1

Puteti folosi ce branza vreti (dulce sau sarata)

2

Puteti sa le umpleti si cu gem sau cu crema de ciocolata

3

Le puteti praji si in untura

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi rulate cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

tarasmariana 1

10.05.2015, 18:09

Krystyan Trendy 1

10.05.2015, 23:42

Arata grozav!

CarmenBlue 1

15.05.2015, 11:01

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert tarta cu mere si iaurt
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gogosi coreene - Hoddeok