Gogosi spirale

de ralu_ca in Dulciuri, 23 Noi 2013 | 6140 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g faina
  • 350 ml lapte
  • 25 g drojdie
  • 3 lg zahar
  • 50 g unt topit
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • coaja rasa lamaie
  • 2 oua
  • putina sare
  • zahar pudra vanilat
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi spirale:

Am incalzit putin laptele in care am adaugat zaharul si am dizolvat drojdia. In faina am facut o adancitura in care am turnat maiaua, am amestecat cu putina faina si am obtinut o compozitie cam de consistenta clatitelor si am lasat la dospit. Cand maiaua a dospit, am adaugat ouale, sarea, plicurile de zahar vanilat, coaja de lamaie si untul moale. Am framantat aluatul si l-am lasat la dospit pana isi dubleaza volumul. Apoi am rasturnat aluatul pe planseta si am format fasii care le-am impletit sub forma de spirale.

Dupa ce spiralele au crescut le-am pus la prajit pe o parte si cealalta in baie de ulei.

Le-am pudrat cu zahar si ....mmm numai bune de servit.!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi spirale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Dana_Retetegg 1

23.11.2013, 21:15

Rocsi 1

23.11.2013, 21:26

Bune mai sunt gogosile, un desert ce nu poate fi refuzat

diaconta 1

25.11.2013, 18:41

Imi place mult ideea

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Gogosi de post