Gogoşi turnate

de Satisfyyourcravings in Dulciuri, 14 Mai 2013 | 7569 vizualizari

 

Soluţia rapidă de gogoşi pentru cei care au copii nerăbdători sau pofticioşi prin preajma (cum este cazul meu)

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 1 pahar de iaurt cu 0% grăsimi
  • 145 grame făină cernută
  • 1 lingură zahăr brun
  • 1 linguriţă praf de copt
  • 1 linguriţă esenţă de rom
  • puţină coajă de lămâie rasă
  • ulei pentru prăjit
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogoşi turnate:

Se amestecă oul cu iaurtul, zahărul şi cu coaja de lămâie. Apoi se adaugă esenţa de rom şi se amestecă pentru omogenizare. Se adaugă făina amestecată cu praful de copt în ploaie, amestecând pentru a nu face cocoloaşe.


Ar trebui să rezulte un aluat moale, care curge.


Se încălzeşte ulei într-o tigaie și cu o lingurița, se așează aluat în ulei.


Se prăjesc pe ambele părți câteva minute. Se scot pe prosoape de hârtie.


Le-am presărat cu zahăr brun amestecat cu scorțișoară pudră.

 

TIPS-URI

1

Nu puneți prea multe gogoși în tigaie, pentru că temperatura uleiul va scădea, iar acestea vor absorbi foarte mult ulei.

2

Verificați prima gogoașă pentru a optimiza timpul de prăjire și temperatura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogoşi turnate" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Satisfyyourcravings 1

14.05.2013, 20:41

aburica, eu am turnat într-un pahar de 250 de ml. Sper ca informația să-ți fie de folos.

Rocsi 1

14.05.2013, 21:44

Ce bunatateee

Satisfyyourcravings 1

06.04.2014, 09:15

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Minciunele (Gogosi cu lingura)