Gogosi turnate, cu iaurt

de dakris in Dulciuri, 4 Apr 2013 | 4497 vizualizari

 

Ce e de facut cand copiii au pofta de gogosi, dar nu au rabdare sa astepte sa faci gogosi cu aluat, framantat si dospit? Noroc ca exista si varianta asta! Se fac foarte repede si usor si sunt foarte gustoase. Unde mai pui ca micutii se si amuza pe seama formelor pe care le capata la prajit....:)

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 2 iaurturi (2 x 140 g, Napolact)
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 100 g zahar tos
  • 270 g faina
  • 5 g praf de copt
  • zahar pudra vanilat
  • ulei pt prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi turnate, cu iaurt:

Ouale, iaurtul, zaharul, coaja rasa de lamaie se mixeaza. Apoi se adauga faina amestecata cu praful de copt nestins. Se mixeaza bine. Rezulta o compozitie destul de moale (ca cea pt galustile din gris), care curge (motiv pt care, la prajit, gogosile capata diverse forme). Compozitia se varsa cu lingura in uleiul incins. Se prajesc pe ambele parti...se intorc si singure :P se scurg si se aseaza pe prosoape de bucatarie absorbante, apoi se pudreaza cu zahar.


 

TIPS-URI

1

Uleiul trebuie sa fie cam cat latimea a 2 degete in recipientul in care sa prajeste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi turnate, cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

RuxyRux 1

05.04.2013, 21:57

Cu iaurt ies cele mai delicioase si mai pufoase!

dakris 1

06.04.2013, 20:55

Asa este,Ruxy!

CarmenBlue 1

24.05.2013, 13:23

arata delicios, mai ales la ora asta!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Desert gogosi cu lingura