Gogosi umplute

de Andreea Caroline in Dulciuri, 12 Ian 2014 | 1764 vizualizari

 

Am tot vazut gogosi pe site :) ... asa ca mi s-a facut pofta si m-am pus pe treaba.Gogosi umplute de data aceasta !

 

INGREDIENTE

  • 220 ml lapte
  • 1 cub drojdie proaspata
  • 40 gr zahar
  • coaja de lamaie
  • 500 gr faina
  • 4 linguri ulei
  • un varf de sare
  • 2 oua ( 1 ou intreg si 1 galbenus )
  • zahar pudra
  • gem de caise
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi umplute:

Drojdia o dizolvam in laptele cald ( nu fierbinte) impreuna cu 2 lingurite cu zahar.


Punem faina cernuta intr-un bol ,adaugam laptele,ouale,sarea si restul de zahar.


Incepem sa framantam aluatul adaugand putin cate putin uleiul.Framantam cam 15-20 minute.Cu cat framantam mai mult cu atit vor fi mai pufoase.


Acoperim bolulsi lasam aluatul la dospit pana ce isi va dubla volumul.


Cand a crescut ,il mai framantam putin pentru a iesi tot aerul din el si intindem o foaie de aluat din care,cu ajutorul unui pahar decupam cercuri.


Lasam la dospit inca 15 minute.


Le prajim in ulei mult si incins pana se rumenesc usor pe ambele parti.


Cu ajutorul unei seringi umplem gogosile cu gem.


Pudram cu zahar pudra !



 

TIPS-URI

1

Gemul poate fi dupa placul fiecaruia si poate fi inlocuit cu dulceata sau crema.

2

Daca nu aveti lapte puteti folosi apa .

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

simona72 1

13.01.2014, 11:37

Ce faine!!

laura_n 1

13.01.2014, 19:56

dementiale! mi-ai facut o pofta!

Andreea Caroline 1

13.01.2014, 21:41

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Desert gogosi umplute cu mere