Gogosi umplute cu dulceata

de Bya Ralu in Dulciuri, 17 Mar 2016 | 1296 vizualizari

 

Reteta este luata de la Rocsi, am avut putin de tras cu ele, dar m-am consultat cu ea si pana la urma au iesit super, foarte pufoase.
Gogosiile imi amintesc de copilarie, de mama, de casa.

 

INGREDIENTE

Pentru aluat:

  • 450 g faina
  • 180 ml lapte
  • 50 g unt
  • 1 ou
  • 1 plic de drojdie
  • 80 g zahar
  • coaja rasa de lamaie
  • dulceata
Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi umplute cu dulceata:

Untul se topeste intr-un bol pe baie de aburi,iar laptele se pune la incalzit putin.


Faina se amesteca cu zaharul si drojdia si se amesteca.


Se incorporeaza oul si laptele treptat,coaja de lamaie iar la final untul topit si incepem sa framantam bine.


Obtinem un aluat nelipicios, elastic, se acopera cu un prosop si se lasa la loc cald sa creasca, pentru 1 ora-1 ora 30 minute.


Pe masa de lucru se presara faina,se rupe jumatate din aluat, se intinde cu sucitorul, iar cu un pahar se decupeaza gogosile, care se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt si presarata cu faina,se lasa 30 minute.


Intr-un ceaun punem ulei la incins, punem pe rand gogosiile la prajit si le scoatem pe un servet de hartie.


Dupa ce le terminam pe toate, luam o siringa si incepem sa umplem gogosile.


Se pudreaza cu zahar pudra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi umplute cu dulceata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (43)

RuxyRux 1

19.03.2016, 20:20

Vaaaai ce mult imi plac!

Bya Ralu 1

19.03.2016, 21:17

nu ina )

Bya Ralu 1

19.03.2016, 21:17

ruxy

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cozonac cu umplutura de nuci, migdale si halva