Gomboți cu prune

de alilianaa in Dulciuri, 4 Ian 2015 | 3140 vizualizari

COMENTARII (20)

reisnaor_2006 1

04.01.2015, 12:49

acuma vin la tine,imi dai adresa?

dantes 1

04.01.2015, 12:58

Bune tare!

Ina 1

04.01.2015, 13:05

Ela68 1

04.01.2015, 13:32

preferatele mele !

gabrielasfechis 1

04.01.2015, 14:00

untul topit sau moale?

gabrielasfechis 1

04.01.2015, 14:03

e ok ca mi-am dat seama si singura

MotanLaOale 1

04.01.2015, 14:57

alilianaa 1

04.01.2015, 15:14

Roxana, cu drag!

alilianaa 1

04.01.2015, 15:15

Ina

alilianaa 1

04.01.2015, 15:15

Ela, multumesc

alilianaa 1

04.01.2015, 15:15

Gabriela

alilianaa 1

04.01.2015, 15:15

Vladimir, multumesc

Constelatialeu 1

04.01.2015, 15:50

Vreau,asa vreo 20 pentru inceput...asta daca a mai lasat ceva..stiu eu cine...

alilianaa 1

04.01.2015, 16:18

Cleme si 30...cand se vor mai face prune...a fost prajitura de sezon postata dupa cum are omu' timp... de maine, mai rarut pe aci..

Bya Ralu 1

04.01.2015, 16:41

bun bun

marcela1979 1

05.01.2015, 20:05

alilianaa 1

05.01.2015, 20:09

Bya, Marcela

mirela0911 1

08.01.2015, 14:11

Tare buni!

alilianaa 1

08.01.2015, 18:38

Mirela

shukly 1

26.01.2015, 16:47

cantitatea de faina trebuie sa fie mult mai mare, altfel o sa rezulte un pireu care nu poate fi modelat. sau cartofii trebuie sa fie foarte mici. In functie de cati cartofi pui, adaugi faina in asa fel incat sa iti rezulte un aluat destul de tare incat sa il poti face bilute (cu pruna inauntru) si sa nu iti ramana lipit de maini.

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Galuste cu prune - de post