Gomboti de orez cu pasare

de Lau in Pui, 21 Mar 2012 | 1302 vizualizari

 

reteta preluata de pe blogul culorile din farfurie

 

INGREDIENTE

  • 200 g orez
  • 600 ml supa de pui
  • 1 lingura cury
  • piper alb
  • 1 galbenus
  • 2 linguri pesmet
  • 200 g carne de pasare
  • 1 morcov
  • 1 ardei rosu
  • patrunjel
  • ulei
  • pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gomboti de orez cu pasare:

Punem supa la fiert si cand fierbe adaugam orezul, acoperim si lasam sa fiarba. Cand este aproape fiert adaugam curry si mai lasam putin sa fiarba, adaugam piperul si oprim focul lasam sa se raceasca intr-un loc cald.


Cand s-a racit putin adaugam galbenusul de ou si se lasa sa se raceasca, se adauga pesmet daca este nevoie (trebuie sa fie tare ca sa putem modela)


Carnea fiarta in supa si taiata cubulete, morcovul fiert si taiat cuburi, ardeiul taiat fasii le amestecam cu patrunjelul tocat.


Cu mainile ude formam in podul palmei un caus din orez, in centru adaugam o lingurita de umplutura, dupa care se inchide cu orez. Se tavalesc prin pesmet fin si se frig in fritioza(eu i-am prajit in baie de ulei)


Se scot pe un servetel absorbant si se servesc dupa preferinta



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gomboti de orez cu pasare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Lau 1

22.03.2012, 13:27

multumesc

Sim0na 1

22.03.2012, 20:50

Faine!

Lau 1

22.03.2012, 21:34

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fajitas cu piept de pui