Gordon bleu

de Dana Cristea - pusikmea in Porc, 28 Mar 2010 | 3897 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o bucata carne de porc ( preferinta sotului meu)
  • cascaval
  • sunca presata
  • 2 oua
  • faina
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • scobitori
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gordon bleu:

se taie carnea ca pt snitele, se bate usor, apoi se condimenteaza.


se taie cascavalul felii.


in fiecare felie de carne se aseaza sunculita si casvalul si se ruleaza frumos, le prindem cu scobitori pt a nu se desface.


intr-un caston batem ouale cu putina sare, piper si boia si dam rulourile prin el, dupa care prin faina si le punem la prajit in tigaia incinsa cu ulei.

 

TIPS-URI

1

de obicei se foloseste piept de pui, insa eu am folosit carne de porc, deorece sotul meu este inebunit dupa aceasta cane, pe care eu nu pre o suport :D

Daca ti-a placut reteta noastra "Gordon bleu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Ligia Bxl 1

21.03.2011, 10:13

sunt tare bune,mancam mereu asa ceva,asa e cu denumirea se numesc Cordon bleu

Lau 1

21.03.2011, 10:20

Dana Cristea - pusikmea 1

21.03.2011, 12:02

multumesc fetele

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura cu gutui
  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu cu carne de porc