Gordon bleu cu cartofi la cuptor

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 20 Feb 2011 | 17877 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2  bucati de piept de pui dezosat 
  • 20 felii de cascaval
  • 10 felii de sunca (muschi sau sunca presata)
  • 3 oua
  • Sare si piper dupa gust
  • 300g faina
  • 300g pesmet
  • Ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gordon bleu cu cartofi la cuptor:

Preparare:

Pentru inceput, feliem pieptul de pui si, la fel ca si la snitele, batem fiecare felie pe ambele parti.  Intr-un castronel spargem ouale si le amestecam cu sare si piper dupa gust.

Pe un tocator intindem felia de piept de pui, iar peste, asezam felia de sunca si apoi cele doua felii de cascaval.

Rulam cu atentie avand grija sa nu se desfaca; daca este necesar, insa, fixam cu doua scobitori. Dupa ce am facut toate rulourile, le trecem pe rand, prin faina, apoi prin oul batut si la sfarsit, prin pesmet. Punem rulourile la prajit intr-o tigaie cu ulei incins si le lasam pana cand se rumenesc. (daca rulourile rezultate sunt prea groase atunci trebuie sa avem grija sa fie bine patrunse, necesitand un timp mai lung de prajire). Cand au devenit aurii le scoatem cu o paleta si le scurgem bine de ulei.
Cand totul este gata, servim pe un platou, cartofii taranesti impreuna cu rulourile.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gordon bleu cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

lacramioara_ioana86 1

09.04.2011, 17:33

delicios,l-am pregatiti pentru sotul meu si iau placut foarte mult

Dya Daniela Andrei 1

10.04.2011, 20:31

Ma bucur Lacramioara

1976 1

14.07.2011, 22:18

vinerea viitoare pustoaica mea implineste 7 anisori si ma gandesc sa-i pregatesc asa ceva pare delicios

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Platou cu aperitiv rece