Gordon bleu cu cartofi la cuptor

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 20 Feb 2011 | 13639 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2  bucati de piept de pui dezosat 
  • 20 felii de cascaval
  • 10 felii de sunca (muschi sau sunca presata)
  • 3 oua
  • Sare si piper dupa gust
  • 300g faina
  • 300g pesmet
  • Ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gordon bleu cu cartofi la cuptor:

Preparare:


Pentru inceput, feliem pieptul de pui si, la fel ca si la snitele, batem fiecare felie pe ambele parti. Intr-un castronel spargem ouale si le amestecam cu sare si piper dupa gust.


Pe un tocator intindem felia de piept de pui, iar peste, asezam felia de sunca si apoi cele doua felii de cascaval.


Rulam cu atentie avand grija sa nu se desfaca; daca este necesar, insa, fixam cu doua scobitori. Dupa ce am facut toate rulourile, le trecem pe rand, prin faina, apoi prin oul batut si la sfarsit, prin pesmet. Punem rulourile la prajit intr-o tigaie cu ulei incins si le lasam pana cand se rumenesc. (daca rulourile rezultate sunt prea groase atunci trebuie sa avem grija sa fie bine patrunse, necesitand un timp mai lung de prajire). Cand au devenit aurii le scoatem cu o paleta si le scurgem bine de ulei.

Cand totul este gata, servim pe un platou, cartofii taranesti impreuna cu rulourile.

Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gordon bleu cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

lacramioara_ioana86 1

09.04.2011, 17:33

delicios,l-am pregatiti pentru sotul meu si iau placut foarte mult

Dya Daniela Andrei 1

10.04.2011, 20:31

Ma bucur Lacramioara

1976 1

14.07.2011, 22:18

vinerea viitoare pustoaica mea implineste 7 anisori si ma gandesc sa-i pregatesc asa ceva pare delicios

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cozonacul bunicii
  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu dulceata de lapte

ieri la 21:35

Dulceata (chutney) cu pere si condimente

ieri la 20:40

Salata de boeuf

de Oana 9

ieri la 17:41

Aperitive pentru masa de Craciun sau Revelion

de Oana 9

ieri la 17:07

RETETA RECOMANDATA
Frigarui aperitiv