Gratar cu condiment Kotanyi

de cati in Porc, 16 Mai 2011 | 3872 vizualizari

 

Am vrut sa facem friptura,dar daca vremea a fost asa de placuta am facut gratar.

 

INGREDIENTE

  • 2 kg ceafa de porc
  • 1 plic Kotanyi Mix ptr friptura de porc
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratar cu condiment Kotanyi:

Am presarat condiment peste toata carnea, pe ambele fete.

Am pus intr-o cutie cu capac la frigider si am lasat sa stea peste noapte.

A doua zi,am pus feliile pe gratar si le-am intors cand s-au rumenit pe o parte.

Le-am luat jos de pe gratar cand s-au rumenit si pe partea cealalta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gratar cu condiment Kotanyi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc cu sos de portocale si praz