Chiftelute marinate

de Ubulika in Porc, 30 Oct 2012 | 2316 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru chiftelute:
  • Carne tocata 200,se poate folosi si de pui
  • ceapa
  • usturoi
  • 1 ou
  • paine (optional)
  • patrunjel
  • sare, piper,boia
  • Pentru sos:
  • 4 linguri de bulion diluat cu apa)
  • 1 ceapa
  • 2,3 foi de dafin
  • piper boabe
  • 1 lingura de faina
  • 1/2 lgt de zahar
  • 1 ceapa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute marinate:

Se fac chiftelele. Se amesteca ceapa,usturoiul,condimentele,oul ,carnea tocata,patrunjelul.Se fac bilute si se pun la prajit.


Pentru sos:


Intr-o cratita calim putin ceapa taiata marunt, punem sare si 1/2 cana de apa si lasam sa fiarba 10 minute.


Apoi adaugam bulionul,punem si chiftelele, foile de dafin , boabe de piper, zaharul si le lasam sa fiarba cam 10-15 minute.


Pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute marinate" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Ubulika 1

31.10.2012, 10:26

de-astea fac rar in rest le mananc simple si eu

Sandraa 1

02.11.2012, 00:48

Super

andreea_angelo 1

15.11.2012, 17:46

si cat de bine arata!!!!!!!!!!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Perisoare cu sos de rosii