Gratar cu garnitura de cartofi copti

de ancutsa in Porc, 26 Mai 2017 | 473 vizualizari

 

Ceafa de porc la gratar cu garnitura de cartofi copti :)

 

INGREDIENTE

  • 4-5 felii ceafa de porc
  • 8 mici
  • ulei
  • cativa cartofi
  • 50 g unt
  • putin cascaval ras
  • sare
  • piper 
  • cimbru
  • cateva frunze de ceapa verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratar cu garnitura de cartofi copti:


Se fierb cativa cartofi in coaja, intr-o oala cu apa si putina sare. Cand sunt gata, se curata cu grija, se feliaza si se asaza intr-o tava cu hartie de copt. Se ung cu unt si se presara mirodenii: sare, piper, cimbru si se adauga peste ei putin cascaval ras. Se da tava la cuptorul preincalzit, cam 30 de minute sau pana se rumenesc.


Se pregateste ceafa de porc: se unge cu ulei fiecare bucata si se condimenteaza dupa gust. Eu am ales sare, piper negru macinat si cimbru.


Se pregatesc carnea si micii pe gratarul electric pana se rumenesc bine.


Cand sunt gata, se aranjeaza pe fiecare farfurie carnea de porc, mititeii, cativa cartofi copti si se decoreaza cu frunze de ceapa verde tocate marunt.



Pofta Buna!


Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2017/05/gratar-cu-garnitura-de-cartofi-copti.html



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gratar cu garnitura de cartofi copti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

cristinutanicolita 1

27.05.2017, 07:34

Bun!

dantes 1

27.05.2017, 08:49

Bun!

ancutsa 1

27.05.2017, 11:34

Va multumesc frumos!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Prânzul de Duminică- Ceafă de porc cu cartofi noi şi ciuperci la cuptor