Gratar din piept cu cascaval

de nadina73 in Mancaruri cu carne, 17 Aug 2010 | 3351 vizualizari

 

o mancare usoara si rapida,iar cu o salata merge grozav de bine

 

INGREDIENTE

  • piept de curcan(sau pui) 4 felii
  • 3 linguri de unt aromat
  • sare
  • piper
  • 100 g cascaval ras
  • rosii cherry sau de care aveti
  • masline negre
  • muguri de porumb
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratar din piept cu cascaval:

Pieptul de curcan este mai fraged daca este tinut putin in lapte (2 ore cel putin,eu de data aceasta nu l-am tinut )dupa care se scoate, se pune pe un servet se tamponeaza bine ,si se condimenteaza


Se incinge bine tigaia de gratar apoi se pune untul si se pun bucatile de carne


Se lasa 2-3 minute pe o parte si apoi se intorc


Cand se intorc se presara din belsug cascaval sau mozzarella.


Se serveste cald cu o salata sau cu garnitura.


Garnitura nu am facut era timpul foarte scurt,oricum cu salata e grozav de bun si sanatos, si foarte rapid

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gratar din piept cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Dryer 2000W grey

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (55)

nadina73 1

21.08.2010, 01:04

ce fcai elutavezi ca te doare burta daca razi mult

adasev12 1

23.08.2010, 23:57

f bun, imi place. de altfel cam tot ce am citit la tine mi-a placut...10 plus

Dana Cristea - pusikmea 1

24.08.2010, 16:50

si mie imi place ideea cu cascavalul

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

8260 puncte

Rocsi

7860 puncte

RODIMUR

5710 puncte

mihaelar63

5450 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui in crusta de alune