Gratar din piept cu cascaval

de nadina73 in Mancaruri cu carne, 17 Aug 2010 | 3133 vizualizari

 

o mancare usoara si rapida,iar cu o salata merge grozav de bine

 

INGREDIENTE

  • piept de curcan(sau pui) 4 felii
  • 3 linguri de unt aromat
  • sare
  • piper
  • 100 g cascaval ras
  • rosii cherry sau de care aveti
  • masline negre
  • muguri de porumb
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratar din piept cu cascaval:

Pieptul de curcan este mai fraged daca este tinut putin in lapte (2 ore cel putin,eu de data aceasta nu l-am tinut )dupa care se scoate, se pune pe un servet se tamponeaza bine ,si se condimenteaza


Se incinge bine tigaia de gratar apoi se pune untul si se pun bucatile de carne


Se lasa 2-3 minute pe o parte si apoi se intorc


Cand se intorc se presara din belsug cascaval sau mozzarella.


Se serveste cald cu o salata sau cu garnitura.


Garnitura nu am facut era timpul foarte scurt,oricum cu salata e grozav de bun si sanatos, si foarte rapid

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gratar din piept cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (55)

nadina73 1

21.08.2010, 01:04

ce fcai elutavezi ca te doare burta daca razi mult

adasev12 1

23.08.2010, 23:57

f bun, imi place. de altfel cam tot ce am citit la tine mi-a placut...10 plus

Dana Cristea - pusikmea 1

24.08.2010, 16:50

si mie imi place ideea cu cascavalul

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Pui cu sos de smantana in vas yena