Tocana de cartofi cu carnati

de MotanLaOale in Mancaruri cu carne, 6 Mar 2021 | 5068 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 500g carnati afumati
  • 5 cepe
  • 1 ardei capia
  • 500g pasata de rosii
  • 100g ulei
  • 1 legatura marar
  • vegeta
  • boia afumata
  • piper
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de cartofi cu carnati:

Carnatii se taie felii si se prajesc in ulei.

Cand sunt prajiti sunt scosi intr-o farfurie.

Ceapa si ardeiul se curata si se toaca marunt.  

Ceapa se pune la calit in uleiul ramas de la carnati 2-3 min.  

Se pun ardeii, vegeta, boia afumata, piper, apa si se fierbe 10 minute.

Cartofii se curata, se taie cuburi si se pun peste ceapa.

Se adauga apa cat sa acopere cartofii si se lasa la fiert.

Dupa 10 minute se pun si carnatii prajitzi si se mai fierbe 10 min.

Se adauga pasata de rosii, se potriveste de sare si piper si se mai fierbe 10 min.

Se toaca marunt mararul si se pune in cratita, se amesteca si se mai lasa 2-3 clocote.

Se introduce in cuptor 15-20 minute ca sa scada sosul.

Se mananca cu muraturi asortate.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de cartofi cu carnati" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu piept de pui in sos de smantana