Snitel de porc in aluat cu mustar

de ionela2682 in Mancaruri cu carne, 18 Feb 2013 | 2544 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpa de porc
  • 1 ou
  • 1/2 cana apa minerala
  • 2 linguri de mustar dulce
  • sare
  • piper
  • faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de porc in aluat cu mustar:

-se transaza carnea si se bate cu ciocanul de snitele cat mai subtire


-se bate oul cu mustarul,sarea si piperul ,se adauga apa minerala


-adaugam faina cat sa iasa un aluat dens (aproape de consistenta celui de chec)


-se trec snitelele sarate si piperate(condimentate dupa gust)prin faina dupa care se trec pe ambele parti prin compozitia de mustar


-se prajesc pe ambele parti in ulei incins


-se scot pe un servet de hartie pentru a absorbi excesul de ulei


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de porc in aluat cu mustar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Constelatialeu 1

18.02.2013, 18:06

Interesant !

Rocsi 1

18.02.2013, 20:58

Cred ca mustarul ii da un gust foarte bun!

mamaieelena 1

18.02.2013, 21:26

apetisant

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Snitel de pui in crusta de fulgi de porumb