Snitel de porc in aluat cu mustar

de ionela2682 in Mancaruri cu carne, 18 Feb 2013 | 6240 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpa de porc
  • 1 ou
  • 1/2 cana apa minerala
  • 2 linguri de mustar dulce
  • sare
  • piper
  • faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de porc in aluat cu mustar:

-se transaza carnea si se bate cu ciocanul de snitele cat mai subtire

-se bate oul cu mustarul,sarea si piperul ,se adauga apa minerala

-adaugam faina cat sa iasa un aluat dens (aproape de consistenta celui de chec)

-se trec snitelele sarate si piperate(condimentate dupa gust)prin faina dupa care se trec pe ambele parti prin compozitia de mustar

-se prajesc pe ambele parti in ulei incins

-se scot pe un servet de hartie pentru a absorbi excesul de ulei

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de porc in aluat cu mustar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Constelatialeu 1

18.02.2013, 18:06

Interesant !

Rocsi 1

18.02.2013, 20:58

Cred ca mustarul ii da un gust foarte bun!

mamaieelena 1

18.02.2013, 21:26

apetisant

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pui Shanghai