Snitel de porc in aluat cu mustar

de ionela2682 in Mancaruri cu carne, 18 Feb 2013 | 2158 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpa de porc
  • 1 ou
  • 1/2 cana apa minerala
  • 2 linguri de mustar dulce
  • sare
  • piper
  • faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de porc in aluat cu mustar:

-se transaza carnea si se bate cu ciocanul de snitele cat mai subtire

-se bate oul cu mustarul,sarea si piperul ,se adauga apa minerala

-adaugam faina cat sa iasa un aluat dens (aproape de consistenta celui de chec)

-se trec snitelele sarate si piperate(condimentate dupa gust)prin faina dupa care se trec pe ambele parti prin compozitia de mustar

-se prajesc pe ambele parti in ulei incins

-se scot pe un servet de hartie pentru a absorbi excesul de ulei

 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de porc in aluat cu mustar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Constelatialeu 1

18.02.2013, 18:06

Interesant !

Rocsi 1

18.02.2013, 20:58

Cred ca mustarul ii da un gust foarte bun!

mamaieelena 1

18.02.2013, 21:26

apetisant

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L